У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


ПІДГОТОВКА ДО ВИКОНАННЯ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ ЗІ СПЕЦІВЛЬНОСТІ ФІНАНСИ

Підготовку до написання дипломної роботи починають з вибору теми. Студентам надається право вибору теми дипломної роботи з проблематики, визначеної кафедрою фінансів. Студент може також запропонувати свою тему для дипломної роботи магістра з необхідним обґрунтуванням доцільності її розробки.

Закріплення за студентами тем дипломних робіт оформлюється наказом ректора. Цим наказом також, за поданням керівника програми, призначаються наукові керівники дипломної роботи з числа викладачів кафедри, а в разі необхідності - з числа наукових співробітників та висококваліфікованих спеціалістів інших установ та підприємств відповідного профілю.

Після затвердження теми науковий керівник спільно зі студентом складає завдання до виконання дисертації у двох примірниках. Один примірник завдання здається на кафедру, другий знаходиться у студента.

Обравши тему, студент повинен чітко визначити мету дипломної роботи, послідовність її написання, підібрати відповідну наукову літературу та нормативно-інструктивні матеріали. Кваліфіковану допомогу в цьому можуть надати викладачі, завідувач кабінетом кафедри фінансів, працівники бібліотеки.

Після вивчення літературних джерел і нормативних матеріалів студент складає план роботи. Складання плану - один з найважливіших етапів підготовчої роботи. План повинен відобразити сутність обраної теми, напрямок її дослідження, постановку окремих питань. Після самостійного складання двох-трьох варіантів плану студент повинен звернутися до наукового керівника. Після обговорення підготовлених варіантів відбирається (або на їх основі складається) найбільш оптимальний. Під час написання дипломної роботи план може уточнюватися.



Заказать написание авторской работы

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.