У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Предмет вивчення дисципліни Рекламний менеджмент

Предметом вивчення дисципліни «Рекламний менеджмент” є реклама як товар і процес.

Реклама – невіддільне явище сучасності, що зародилося ще на світанку цивілізації, пережило різні етапи становлення разом з еволюцією людини, її потреб і культурного розвитку. В умовах ринку цивілізована реклама є необхідною складовою системи комунікацій суб'єктів підприємницької діяльності. Вона не тільки інформує потенційних покупців і споживачів про можливості купівлі того чи іншого товару, а й дає змогу оптимального вибору завдяки об'єктивної інформації щодо його якості, ціни, засобу використання й сервісного забезпечення.

Поява новітніх комп'ютерних технологій і світових телекомунікаційних мереж сприяла виникненню такого поняття, як інтегровані рекламні комунікації та системи товаропросування.

Створення й застосування інформаційних систем і технологій у рекламі дає змогу докорінно змінювати характер рекламних комунікацій, моделювати процес рекламної діяльності, здійснювати комп'ютерне тестування рекламних засобів, автоматизувати процеси планування рекламної компанії, економіко-математичними методами оптимізувати розрахунки відповідних витрат, прогнозувати й зменшувати ступінь ризику, приймаючи маркетингові рішення.

Таким чином, рекламний менеджмент – це процес управління, підготовки та організації рекламних кампаній з використанням новітніх технологій.

Для реалізації цілей рекламного менеджменту необхідно знати і вміти застосовувати у практичній діяльності закони, закономірності та принципи рекламної діяльності, форми і способи організації, підготовки та проведення рекламних кампаній.

Однією з форм всебічного вивчення предмету "Рекламний менеджмент" є написання курсової роботи. Мета курсової роботи – поглиблення теоретичних знань, розширення практичних вмінь у сфері рекламного менеджменту, що сприяє формуванню професійних навичок майбутніх спеціалістів з маркетингу.



Заказать написание авторской работы

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.