У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Огляд обладнання для ванних кімнат

Проведемо огляд обладнання для ванних кімнат, що є на ринку будівельних матеріалів України.

Китайська компанія Appollo міцно зайняла лідируючі позиції на українському ринку сантехніки. Стильні душові кабіни і ванни з різними форсунками і насадками для душу припадуть до душі будь-якому покупцеві. А якість і ціни не тільки приємно здивують, а просто примусять піти в магазин сантехніки і придбати товари цієї фірми. Товарниє групи Appollo: душові кабіни, гидромассажниє кабіни, парові бокси, акрилові ванни, гидромассажниє ванни, душові шторки.

Axor є торговою маркою Hansgrohe AG і позиціонується як виробник високоякісної, інноваційної і ексклюзивної сантехніки для ванної кімнати. З щонайширшим асортиментом унікальних колекцій, створених в результаті спільної роботи зі всесвітньовідомими архітекторами і дизайнерами, такими як Пилип Старк, Антоніо Читтеріо (Мілан/Гамбург), Жан-Марі Массо і Фенікс Дизайн (Штутгарт/Токіо), компанія Axor представляє необмежену свободу, таким чином утілюючи в життя індивідуальні і яскраві дизайнерські рішення для інтер'єрів ванних кімнат. Рішення від Axor можна побачити в Баште Дубай, в Yoo Апартаментах (Манхеттен), в готелях Мілана і на Балі, а також в каютах круїзного лайнера «Королева Мері II», в гостінніце Гранд Хайятт (Шанхай) і в спортивному комплексі Else Club (Москва).

Компанія Bianchini & Capponi з моменту своєї підстави кожен раз в оригінальній манері утілює в реальність мрії своїх клієнтів: у старовинному і сучасному стилях, відтворюючи у формах, декорах і квітах великі класичні і звичайні репродукції предметів інтер'єру всіх часів. Різноманіття колекцій меблів для ванної кімнати Bianchini & Capponi дозволяє створювати унікальні інтер'єри, як в заміському будинку, так і в міській квартирі. Кожна щонайменша деталь є предметом ретельного вивчення, щоб передати в ній дух тієї епохи, до якої вона відноситься.

Італійська фабрика Catalano, заснована в 1967 році, є одним з світових лідерів в області виробництва сантехнічного фаянсу. Вся продукція фабрики Catalano проходить строгий контроль якості, який проводиться на всіх етапах виробництва і підтверджується сертифікатами якості. Catalano є найбільшим експортером сантехніки в Італії і поставляє свою продукцію в 54 країни миру. Керамічні шедеври італійців вже багатьох років є лауреатами престижних усесвітніх премоій і нагород. З 2004 по 2006 рік компанія Catalano, а зокрема її колекція Verso, завойовує першу премію Reddot Design Award.

Зв'язок минулого і сьогодення, вишуканій і стриманій розкоші стала можливою завдяки компанії Devon & Devon, що створила за останній час свій унікальний напрям в оформленні ванних кімнат. Торгова марка Devon & Devon (Італія) народилася з ідеї відтворити ванну кімнату в англійському стилі, навіяну атмосферою і характерними рисами Вікторіанської епохи. Дизайн ванн від Devon & Devon майстерно адаптований до високих вимог, що пред'являються до комфорту сучасної ванної кімнати. Творчий розвиток цієї ідеї дав можливість створити повний і скоординований дизайн інтер'єру ванної кімнати, в якій панує атмосфера розкоші і стриманої класики.

Заснована в 1873 році, сьогодні німецька компанія Dietsche має глобальну дистриб'юторську мережу і займає лідируючі позиції на європейському ринку по виробництву аксесуарів для ванної кімнати. Фабрика предлагаєт широкий асортимент сучасних аксесуарів для ванних кімнат: від простого набору, виконаного з металу або скла до ексклюзивних виробів з латуні і цинку з хромованим покриттям і золотим напиленням. Компанія проводить два крупні бренди: Roman Dietsche - ексклюзивні високоякісні аксесуари для ванної кімнати і Enzo Rodi - серії аксесуарів для DIY магазинів.

Dorn Bracht - німецька компанія, яка вже більше 50 років проводить змішувачі і сантехнічну арматуру. Змішувачі і душові комплекти Dorn Bracht відрізняються бездоганною якістю, що досягається переважно ручним видом збірки з подальшим випробуванням водою і стислим повітрям. Гальванічне покриття включає 2 шару нікелю, що забезпечує міцність і блиск третьому, функціональному шару з хрому або благородного металу. Всі деталі проходять 100% контроль якості. Змішувачі і душові комплекти Dorn Bracht відрізняються ексклюзивним дизайном.

Компанія DURAVIT займається випуском керамічної сантехніки, меблів для ванних кімнат і аксесуарів. Кожна колекція в асортименті DURAVIT відмічена знаком авторського дизайну і носить ім'я автора ідеї і розробника. Німецька компанія DURAVIT з'явилася на ринку в 1960 році, але її історія починається з 1817 року - з моменту створення гончарної фабрики в Хорнберге. За 190 років компанія перейшла від звичайного гончарного виробництва до випуску санітарного фарфору, високоякісних меблів для ванних кімнат, дизайнерських ванн і завоювала стабільні позиції не тільки на ринку Німеччини. Сантехніка Duravit призначена для адаптації простору будь-якої ванної кімнати спеціально для Вас.

Сьогодні все більш важливими стають естетичні відчуття при відвідинах ванної кімнати. І сантехніка від всесвітньовідомого ведучого швейцарського виробника Duscholux забезпечує їх на все 100%! Оригінальний дизайн, використання передових технологій, чудова якість матеріалів, висока культура обслуговування клієнтів зробили компанію Duscholux одним з лучшїх виробників сантехніки не тільки у себе на батьківщині, але і у всьому світі. Фабрика Duscholux з адміністративним центром в Швейцарії пропонує свою продукцію в більш ніж 50 країнах.

Компанія Faral - світовий лідер по виробництву алюмінієвих радіаторів. З конвейєра заводу Faral був випущений перший в світі алюмінієвий радіатор, і ось вже впродовж 30 з гаком років бренд Faral асоціюється з передовими технологіями в області опалювання житлових приміщень. Це радіатори підвищеної міцності, які не вимагають спеціальної підготовки води. Радіатори проводяться на заводі Faral S.p.A в Італії. Faral - це результат технологічних розробок, направлених на гармонійне поєднання естетичності, ефективності, функціональності і якості.

Shanghai Flory Industries - найкрупніший виробник і експортер сантехнічного устаткування в Китаї. На сьогоднішній день фабрика проводить душові кабіни, сантехнічну кераміку, змішувачі, душові набори, душові шторки, гидромассажниє ванни, душевие панелі і багато іншої продукції, яка направлена на задоволення потреб клієнтів з різними рівнями доходів. Гидромассажниє ванни і душові кабіни Flory мають великий попит на українському ринку з причини відмінної якості і не високої ціни. Ванни виготовлені з акрилу, оснащені вбудованими змішувачами.

Визнаний лідер на ринку передової сантехнічної технології Європи, компанія Geberit була заснована Каспаром Гебертом в 1874 році в р. Рапперсвіль (Швейцарія), що недалеко від Цюріха. Фабрика Geberit впродовж 123 років залишалася сімейним підприємством, а в 1999 році стала відкритою акціонерною компанією. Почавши з виробництва дерев'яних бачків (1905 р.), що змивають, вона однією з перших європейських компаній почала застосовувати у виробництві пластмаси (1935 р.). Компанія Geberit перша зробила пластмасовий бачек прихованого монтажу (1962(4) р.) для підлогових унітазів і інсталяцію (1978 р.) для установки консольних унітазів.

Італійська компанія Gessi, що спеціалізується навиробництві ексклюзивних змішувачів і аксесуарів для ванної кімнати, по праву завоювала лідируючу позицію на світовому ринку сантехнічного устаткування. Заснована в 1990 році, компанія за вельми короткий термін завоювала репутацію виробника високоякісних виробів, головне достоїнство яких - вишуканий дизайн, що випереджає час, благородні поверхні, естетичне різноманіття, прекрасна колірна гамма і висока якість. На фабриці працює група провідних світових архітекторів і дизайнерів, які закінчили відомі Академії Витончених Мистецтв Італії. Всі колекції змішувачів і аксесуарів для ванної кімнати Gessi мають великий попит і чудово поєднуються з будь-якими стилями, створюючи гармонійні і цікаві інтер'єри.

Китайська компанія Hebei Goldman Sanitary Ware Co., Ltd. має більш ніж 20 літній досвід у виробництві чавунних ванн. Продукція фабрики експортується в багато країн і райони миру. На українському ринку чавунні ванни Goldman активно продаютьсявже більше 5 років. Асортимент ванн Goldman включає десятки різних моделей на будь-який смак. Чавунні ванни Goldman мають величезний попит завдяки тому, що вони легко миються, не містять свинцю і радіоактивних елементів, емаль протистоїть жирним плямам і кислотам.

Торгова марка Grohe знайома всім. При оснащенні ванної кімнати сьогодні непросто обійтися без продукції цього ведучого німецького виробника. Все, що стосується настановної сантехнічної арматури, додаткових пристосувань, зливного і переливного комплексу для ванн і умивальників, німецька фабрика Grohe зможе запропонувати Вам в різних варіантах, розмірах і колірних рішеннях. Ви також зможете прикрасити свою ванну кімнату змішувачем цієї фірми і набором аксесуарів, якщо не загубитеся в багатющому асортименті пропонованої продукції. Продукції, перевіреній часом.

Компанія Gruppo Treesse була заснована в 1976 році в місті Непі (Італія). Gruppo Treesse відома своїми інноваційними і унікальними ідеями дляоблаштування ванних кімнат. Компанія співробітничає з відомими дизайнерами, які розробляють функціональну і стильну продукцію: ванни, душові бокси, меблі для ванної кімнати. Жорсткий контроль якості проводиться на всіх етапах виробництва продукції і гарантує високу якість кожного виробу. Широкий асортимент і незвичайні дизайнерські рішення, втілені в продукції компанії Gruppo Treesse, отримали визнання і високу оцінку як в Італії, так і за її межами.

Асортимент компанії Gustavsberg представлений широким вибором сантехнічного фарфору: раковини, унітази, біде, урінали, змішувачі, ванни, меблі і аксесуари для ванних кімнат. Фарфор від Gustavsberg має зносостійку довговічну поверхню і дуже низький коефіцієнт влагопоглощенія - 0,2%. Тому вироби служитимуть Вам довгі роки, радуючи своїм первинним блиском. Багато моделей ТМ Gustavsberg можуть поставлятися із спеціальною обробкою поверхні ceramicplus. Це революція в світі фарфору для проорудування ванних кімнат: забруднення легко змиваються, і сантехнічні прилади чисті для подальшого використання.

Впродовж своєї 107-річної історії компанія Hansgrohe, головний офіс якої знаходиться Шильтахе, заслужила репутацію провідного новатора у сфері технологій і дизайну сантехніки. Фабрика Hansgrohe створює оригінальну продукцію, яка робить ванну кімнату зручнішою, функціональною і естетичною. У 2007 році, завдяки таким відомим брендам як Axor, Hansgrohe, Pharo і Pontos, загальна сума продажів компанії склала близько 661 мільйона євро, що на 16 відсотків більше в порівнянні з попереднім роком (у 2006 році - 569 мільйонів євро). Компанія також створює робочі місця як в Германії, так і за кордоном.

З моменту свого створення марка Huppe пов'язана з якістю, функціональністю і продуктивністю. Німецька торгова марка Huppe на сьогоднішній день займає лідируючі позиції в Європі по виробництву душових кабін і з кожним роком утілює все нові і нові ідеїу проектування нових колекцій душових кабін і піддонів. Huppe пропонує серії виробів, які відповідають різним бажанням і індивідуальним вимогам покупців. У асортименті Huppe представлені душові піддони, шторки для кабін, різні варіанти дверей, приладдя для душових кабін і засобу по їх відходу.

З моменту своєї підстави, з 1983 року (р. Емсдеттен, Німеччина), фахівці компанії Wedi працювали над створенням системних рішень для професіоналів по внутрішній обробці будівель. Результатом цих розробок стали широко вживані в Європі впродовж ряду останніх 20 років універсальні панелі Wedi. Сьогодні німецька компанія Wedi займається виробництвом водостійких плит, готових плит для створення оригінальних конструкцій. Також пропонуються щонайширші можливості для ексклюзивних рішень за допомогою готових виробів для зон відпочинку і інших вологих приміщень.

Основною ідеєю появи торгової марки WGT було створення лінії гидромассажних ванн нового поколенія, що володіють новими унікальними функціями. Реалізація даного проекту стала можливою завдяки участі в нім трьох італійських фірм, кожна з яких є фахівцем в своїй області. Фірма «Allen's S.r.l.» має великий досвід у виробництві акрилових гидромассажних ванн, фірма «A.F.M. S.r.l.» є фахівцем в області точної механіки. І, нарешті, «Systemconnection S.r.l.» - фірма, що успішно розвивається, створює складну електроніку і програмне забезпечення. Дизайн всієї модельної лінії розробила італійська студія Urano design.

Швейцарська компанія Zehnder, заснована в 1895 році, робить упор на виробництво радіаторів, які б в рівній мірі були практичними, функціональними і естетичними, тобто служили заставою хорошого дизайну. Zehnder тісно співробітничає з провідними виробниками сантехнічної кераміки, розробляючи для них ексклюзивні моделі радіаторів, які задовольнять будь-які проектні вимоги до Вашого інтер'єру і створять в нім теплий клімат, а многообразіє форм і широка колірна гамма знайдуть застосування не тільки у ванних кімнатах, але і в інших приміщеннях.

Аксесуари для ванних кімнат та туалетів включають мильниці, полички, вішалки та гачки для рушників, сидіння для унітазів і щітки для них (можуть продаватися в роздріб і в комплектах). Цікаво, що при ціноутворенні товарів цієї групи різниця в ціні одноіменних виробів не завжди відповідає різниці в якості. Наприклад, набір для ванної кімнати китайського виробництва (поличка, вішалка для рушників, мильниця і стаканчик для зубних щіток) в магазинах пропонується по 29-32 грн. аналогічний польський набір  Karo Plast продається вже по 60-63 грн. в даному випадку більш ніж дворазова різниця свідчить про якість і тривалість строку служби. А от при порівнянні такого ж Karo Plast  з таким самим набором фірми Bisk  (110-160 грн.) яку небудь різницю (зокрема цінову) помітити вже доволі складно. Нелегко також зрозуміти і суть різниці між кришкою для WC від EKA Plast за 30-34 грн. і набором від Karo Plast за тіж  30-34 грн. (кришка, щітка  типу «Єрш», тримач для туалетного паперу).

Пояснюється це престижем товарів Bisk та EKA Plast, розрахованих на заможних покупців, згодних платити за елітність товару.

Доречі, в прайс-листках майже кожної фірми, яка реалізує подібні товари, можна знайти вироби без вказання фірми-виробника. Такі товари звичайно об’єднані в розділі «Різне» - всередньому по 2,05 грн.

Мильниці в опті пропонують по 0,98-3,3 грн за 1 шт. - недорого,        3-7 грн за 1 шт. - середньої вартості. Товар дорожчий за 7 грн., на думку реалізаторів, можна сміливо віднести до дорого. Більше всього в роздрібній торгівлі пропонуються дешеві мильниці по 1,8-10 грн за 1 шт. «нічійних2 фірм і продукція фірми Lamela. Більш дорогі вироби, наприклад, мильниці «Містраль» від Bisk по 50-80 грн., продаються в фірмових магазинах, як правило, у  відділах супутніх товарів сантехмаркетів і т.п. ). По оцінкам реалізаторів, краще за все розкуповуються товари середньої цінової групи.

До пластмасового посуду можна віднести найрізноманітніші ємкості: тазики, відерка, ванночки, миски. До цієї ж групи оператори ринку відносять дощички для розділу, сушилки для посуду, різні кухонні дрібнички, на зразок ситечка для раковини, а також одноразовий посуд.

Товари цієї групи відрізняються, по-перше, добре вираженою сезонністю продажу, і по-друге, відсутністю пропозицій елітних виробів.

Пік попиту приходиться на початок весни і восени (що пов’язують з активністю дачно-городньої діяльності). Особливо ходовими товарами весною є ящички для розсади і квітів, відра, друшляки, лійки. Балконні ящики дляквітів пропонують в опті по 2,8-6,3 грн. (залежть від довжини - від 40 смдо 1 м). Роздрібна наінка на них складає 45-55%. Відра оцінюються від об’ємаі наявності (або відсутності) кришки. Наприклад, 10-літрове відро без кришки в опті коштує 4-6 грн., якщо з кришкою - 5-7 грн. слід відмітити, що в роздріб торгувати відрами зараз досить вигідно - роздрібна націнка досягає ста відсотків. Але тут є одне «але», якщо таке відро нормально експлуатувати, то воно може прослужити багато років. Так, що по мірі насичення ринку даним товаром, попит на нього знижується, чого, доречі, не можна сказати про інші міцні конструкції, наприклад, ситечка для раковини. Оптом їх можна придбати по 12-18 коп., а от продати в магазинах - не менше чим за 50-65 коп. Роздрібна націнка в цьому випадку досягає  400-500%. В інших сегментах націнки не такі високі.

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.