У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Фактори впливу на процеси руху фінансових ресурсів в сільськогосподарських підприємствах

      Нині на часі розвідка масиву вимірників плинності високоліквідних активів в агроформуваннях та виявлення вагомості впливу шереги різноманітних завуальованих чинників на ці процеси. Досягнення бажаних здобутків агроформувань істотно залежить від вимірних параметрів плинності високоліквідних активів. Передусім, це стосується їх збалансованості, тривалості, своєчасності, пропорційності, інтенсивності, векторності, щільності, гармонійності. Тому розвідка за окресленим проблемним полем є гостро актуальною та важливою. Така розвідка, передусім, передбачає, ретельну ідентифікацію внутрішніх чинників та всього оточення в економічному просторі, виявлення їх сприятливого та гальмуючого впливу на вимірні параметри плинності високоліквідних активів.

      Існуючим методикам обчислення вимірних параметрів плинності високоліквідних активів, їх вістрів та орієнтирів [29, 89, 119, 139, 148], бракує витонченої комплексності та рішучого охоплення специфічних особливостей функціонування агроформувань та всього спектру ринкових конверсій і дифузій що відбуваються в економічному мінливому просторі сьогодення. Тому на часі є розв’язання ключової задачі розвідки стосовно вимірних параметрів плинності високоліквідних активів в агроформуваннях, визначення ключових вістрів та орієнтирів, сигнальних маяків цієї плинності, які будуть дороговказами щодо забезпечення успішного функціонування та достатньої платоспроможності агроформувань.

      Проведена розвідка дає підґрунтя запропонувати до використання в агроформуваннях масив вимірних параметрів плинності високоліквідних активів, підмурком яких є шість вимірників, що узагальнені та згруповані за прикметними ідентифікаторами достатності, результативності та гармонійності плинності високоліквідних активів.

      Вимірник достатності високоліквідних активів і відповідні його вістрі демонструють спроможність агроформування в певний часовий відтинок своєчасно гасити існуючі боргові зобов’язання компонентами високоліквідних активів.

      Економічний зміст пропонованих вимірників тотожний із вимірниками платоспроможності. На противагу їм, пропоновані вимірники досконаліше враховують ґатунок наявних високоліквідних активів. При цьому, від’ємний вимірник демонструє, що агроформування не має змоги розрахуватись за своїми зобов’язаннями, а його фінансовий стан перебуває в критичному полі. Позитивний вимірник демонструє достатню наявність високоліквідних активів для ліквідації існуючих боргових зобов’язань.

      Якщо вимірник достатності високоліквідних активів схиляється до нульової відмітки, це демонструє хибкий фінансовий стан агроформування і проблематичність щодо ліквідації своїх зобов’язань, оскільки це зумовить гальмування його подальшого функціонування.

      Таким чином, вимірник достатності високоліквідних активів (Кпл), демонструє можливий щабель ліквідації боргових зобов’язань агроформування, наявними високоліквідними активами.

      http://diplomukr.com.ua/raboti/21211?mod=dissertations

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.