У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Перспективи розвитку ринку сільськогосподарської продукції

      Комплексний аналіз існуючої економічної ситуації дав можливість виявити основні причини низького рівня використання аграрного потенціалу. До негативних тенденцій, які погіршують використання аграрного виробничого потенціалу і, відповідно, не сприяють розвитку ринку сільськогосподарської продукції України, слід віднести: зниження потенційної родючості сільськогосподарських земель, внаслідок відсутності належного державного контролю за використанням; низька мобільність та „старіння” сільського населення; високий рівень зносу сільськогосподарської техніки, зокрема, зменшення за останні 16 років кількості зернозбиральної техніки; надто низький рівень інвестування аграрного сектору, на який припадає лише 3,7 – 5,0 % усіх інвестицій в економіку країни; постійне зростання сукупного індексу витрат на виробництво продукції сільського господарства, яке за останній рік склало 119,8 % у тому числі 113,6 % росту припадає на матеріально-технічні ресурси промислового походження; зменшення частки сільськогосподарського виробництва у великих підприємствах і відповідно збільшення його частки в дрібних приватних господарствах, які не володіють прогресивною технікою і технологіями; зменшення за останні 16 років обсягів валової продукції сільського господарства в 15 разів.

      З метою об’єктивної оцінки недовикористаних потенційних технологічних можливостей сільського господарства на прикладі вітчизняного тваринництва було проведено порівняльний аналіз з аналогічними зарубіжними виробниками.

      Встановлено, що розведення м’ясних порід великої рогатої худоби, наприклад, у Німеччині відбувається головним чином на невеликих фермах, причому існує тенденція до зосередження на відгодівлі тварин м’ясного напряму. Господарства, які вирощують худобу м’ясних порід, мають поголів’я у кількості, що відповідає наявним потужностям. На першу стадію виробництва потрапляють тварини віком близько 3,5 місяців і масою 80-90 кг; після завершення п’ятої стадії (перед реалізацією) їхній вік становить 18-19 місяців, а маса – 625-650 кг.

      Система виробництва яловичини в США складається з чотирьох основних стадій: базові племінні стада, вирощування телят, підготовча стадія та стадія завершення відгодівлі. У тваринництві домінує розведення великої рогатої худоби на яловичину. Деяка кількість телят молочних порід також проходить відгодівлю, але вони загалом використовуються для отримання білої та рожевої телятини.

      Вся работа доступна по ссылке: http://diplomukr.com.ua/raboti/20744?mod=dissertations

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.