У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Автореферат дисертації

     

      Підготовка автореферату дисертації є завершальним творчим етапом роботи перед захистом. Без автореферату дисертація не може бути допущена до захисту.

      Приступати до написання автореферату можна лише тоді, коли робота над дисертацією довершена і зроблені усі виправлення тексту. У протилежному випадку текст автореферату доведеться змінювати або навіть переписувати. Навіщо робити подвійну роботу?

      Автореферат має розкривати основний зміст і новизну дисертації, досягнуті наукові результати, висновки, внесок автора, практичну значимість результатів дослідження. При цьому він не повинен містити надлишкової інформації. В авторефераті не можна подавати інформацію, відсутню в дисертації (це вважається грубим порушенням). Тут неприпустимі орфографічні помилки, неточності, жаргонні і цехові вирази, нестиковки між фразами.

      Важливість автореферату дисертації зумовлюється тим, що по ньому часто судять про рівень самої дисертації, оскільки дисертація буде доступна лише дуже обмеженому колу осіб, а от ознайомитися з авторефератом зможуть всі бажаючі. Крім того, автореферат майже напевно прочитають рецензенти й опоненти (що не завжди можна сказати про дисертації, адже це 150-200 стор. тексту). На автореферат звернуть пильну увагу на захисті. Усе це вимагає максимально серйозного підходу до його оформлення.

      Автореферат повинен мати строго визначену структуру і послідовність, яку не слід порушувати. Також за встановленою формою оформляється обкладинка дисертації та її зворотна сторона.

      Процес написання автореферату являє собою компресію і аналітико-синтетичну переробку інформації, що міститься в дисертації. Перед підготовкою автореферату, якщо немає достатнього в цьому досвіду, можна взяти кілька авторефератів за вашою спеціальністю і подивитися на їх оформлення і структуру. При ознайомленні з чужими авторефератами дисертацій ні в якому разі не запозичуйте нічого з них (за винятком структури). Пам'ятайте, що в авторефераті не можна подавати інформацію, відсутню в дисертації.

      Обсяг автореферату кандидатської дисертації має бути в межах 15-19 стор. (0,7-0,9 д.а.).

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.