У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості інфраструктурного забезпечення аграрних підприємств за кордоном

     

     

      В аграрному секторі протягом тривалого часу відбувається формування ринкових відносин зі збуту та експорту продукції. Однак заходи, що здійснюються в цьому напрямі, поки що не цілком зорієнтовані на фінансове оздоровлення та підвищення інвестиційної привабливості галузі. Ринкова інфраструктура та механізми галузі ще недостатньо використовуються для забезпечення паритетності відносин, їх еквівалентності й розширення можливостей для залучення іноземних інвестицій.

      Лібералізація збуту продукції, виходу її на внутрішній і зовнішній ринки є однією з визначальних умов для іноземних інвесторів, особливо, коли вони інвестують свої капітали в країни з перехідною економікою. Протягом останніх років у цьому напрямі досягнуто чималих зрушень [4].

      Зупинимося на найбільш гострих сучасних проблемах, які стосуються формування і функціонування аграрного ринку в державі. Перша з них - це цінова політика, її необхідно розглядати в контексті і формуванням інфраструктури аграрного ринку - головної бази, запровадження системи вільного і прозорого ціноутворення (з обов'язковим застосуванням ринкових механізмів державного регулювання).

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.