У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методичні підходи щодо оцінки економічної ефективності підприємств інфраструктури аграрного ринку

     

     

      Єдино правильний підхід по вдосконаленню інфраструктури аграрного ринку є системний його розвиток на всебічно опрацьованих науково-методологічних і організаційних засадах. Стратегічним завданням дослідження має стати забезпечення вирішення масштабних багатогалузевих проблем соціально-економічного, відродження сільського господарства взагалі і села зокрема.

      Цільові напрямки і можливості соціально-економічної політики є одним з функціональних проявів сформованої соціально-економічної системи, реалізації потенціалу розвитку. Однак потрібно й інший, більш глибокий підхід до формулювання необхідного змісту соціально-економічної політики - з позицій об'єктивних вимог розвитку суспільства, його прогресу, підвищення віддачі виробничої, соціальної, аграрної інфраструктури для підвищення добробуту людини [77].

     Співвідношення цих підходів із сучасними українськими реаліями веде до необхідності виявлення протиріч, з якими усе більш зіштовхується соціально-економічна система, що формується в Україні, що не створює належних матеріальних і соціально-організаційних основ для результативної соціально-економічної політики, спрямованої на поліпшення життя населення.

      Світовий досвід дозволяє дати відповідь на складне для українського суспільства питання про взаємодію економічних відносин із соціальним розвитком. Соціальний розвиток у своїй основі не можна протиставляти твердженню в економіці регульованих з боку держави ринкових механізмів. Саме вони при розумному застосуванні створюють матеріальну базу і деякі важливі соціальні і соціально-психологічні умови для розширення виробничих ресурсів, що направляються на соціальні цілі, і для раціоналізації їх використання.

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.