У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Використання результатів діагностики при розробці інвестиційних бізнес-проектів

     

      Особливі умови діяльності комунальних підприємств водопостачання, нагальна потреба у вирішенні їх економічних, соціальних, технічних проблем, обмеженість фінансових ресурсів вимагають удосконалення підходів до розробки інвестиційних проектів, зокрема бізнес-планів. Існуюча методика складання бізнес-планів [1, 2, 10, 86, 35, 139, 201, 202] переважно спрямована на створення нових та розвиток діючих підприємств, розширення і вибір нових видів діяльності, однак вона потребує уточнення та адаптації для застосування їх у процесі оздоровлення комунальних підприємств. Більш того, стандартні підходи до визначення ефективності проектів для комунальних підприємств водопостачання застосувати неможливо через їх низьку економічну результативність та критичність стану самих підприємств.

      Відповідно до Наказу Міністерства економіки України «Про затвердження Методичних рекомендацій з розроблення бізнес-плану підприємств» [139] стандартний підхід до розробки бізнес-планів містить три етапи: підготовчий, безпосереднього розроблення та реалізації бізнес-плану. Змістовне навантаження підготовчого етапу полягає у формуванні мети бізнес-плану, зборі та аналізі інформації про продукцію (послуги), аналізі ринку послуг і тенденцій розвитку галузі, обґрунтуванні концепції розвитку виробництва.

      Слід зазначити, що підготовчий етап є найбільш фінансово витратним та тривалим у часі. Важливе значення має вірність вибору методів дослідження. Застосування на цьому етапі попередньої та поглибленої економічної діагностики діяльності підприємства водопостачання дозволить значно знизити як витрати часу, так і фінансові.

      Попередня діагностика дає структуровану інформацію про послуги підприємства, їх якість, кількість і рівень порушень в їх наданні, відображає реальний стан цінової політики підприємства, інвестиційної та фінансової активності. Крім того, за її результатами можна отримати обґрунтування необхідних початкових витрат та встановити перспективність реалізації мети бізнес-плану.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.