У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Структура Національного центрального бюро Інтерполу в Україні

     

      Для успішного виконання покладених на нього завдань, Національне центральне бюро Інтерполу в Україні має специфічну структуру (додаток Л).

      Структура Національного центрального бюро Інтерполу в Україні побудована з урахуванням вимог, які розроблені під час 33 регіональної конференції Інтерполу, що проходила в Києві, на якій експертами було висловлено 48 рекомендацій щодо режиму роботи Національного центрального бюро Інтерполу та передачі інформації. Ці рекомендації враховано при прийнятті нових «Службових стандартів Національного центрального бюро», які були прийняті резолюцією 73-ї сесії Генеральної асамблеї Інтерполу в м. Канкун (Мексика) 5–8 жовтня 2004 р. та містять 24 пункти щодо забезпечення діяльності Національного центрального бюро (додаток М). Ці стандарти прийшли на зміну старим, прийнятим на 63-й сесії Генеральної асамблеї Інтерполу у 1994 р., які 10 років регулювали порядок діяльності Національного центрального бюро та визначали їх структуру.

      Нові стандарти передбачають першочергові зміни щодо захисту інформації, статусу Національного центрального бюро та режиму роботи, повноти даних, що опрацьовуються в Національному центральному бюро Інтерполу. Зокрема, стандартами встановлено, що режим роботи Національного центрального бюро повинен здійснюватись на цілодобовій основі, без вихідних, чотирма офіційними мовами Інтерполу, службова інформація повинна надсилатися лише каналами поштової системи Х-400, для зв’язку з національними правоохоронними органами повинні використовуватися також захищені канали зв’язку.

      Відповідно до вищевказаних стандартів, МВС України у 2004 р. було розроблено організаційно-штатну структуру Національного центрального бюро Інтерполу в Україні.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.