У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Правове забезпечення ведення спеціальної митної статистики України

     

      Відповідно до ст. 81 МКУ декларування здійснюється шляхом заявлення за встановленою формою (письмовою, усною, шляхом вчинення дій) точних відомостей про товари і транспортні засоби, мету їх переміщення через митний кордон України, а також відомостей, необхідних для здійснення їх митного контролю та митного оформлення. Умови та порядок застосування форм декларування, перелік відомостей, необхідних для здійснення митного контролю та митного оформлення, визначаються Кабінетом Міністрів України, а порядок заповнення митних декларацій та інших документів, що застосовуються під час митного оформлення товарів і транспортних засобів, встановлюється спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади в галузі митної справи.

      Статистика декларування призначена для управління діяльністю митних органів та базується на змісті первісних документів – вантажних митних деклараціях, наданих учасниками зовнішньоекономічної діяльності. Порядок, методика та строки заповнення вантажних митних декларацій визначені МКУ та у відповідних нормативно-правових актах про порядок заповнення вантажних митних декларацій.

      Декларування здійснюється шляхом заявлення митному органу в установленій формі точних даних про мету переміщення товарів та інших предметів, а також інших відомостей, потрібних для проведення митного контролю й митного оформлення. Основним документом, що використовується при декларуванні, є вантажна митна декларація. При цьому застосовуються норми Положення про вантажну митну декларацію. Цей документ-заява містить відомості про товари та інші предмети, транспортні засоби, мету їх переміщення через митний кордон, інформацію, потрібну для здійснення митного контролю, митного оформлення, митної статистики, нарахування митних платежів.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.