У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Теоретичне обґрунтування рівня економічної безпеки підприємства як критерію оцінки результатів його господарської діяльності

     

      З вищенаведених результатів досліджень витікає, що економічна безпека підприємства може бути охарактеризована як його здатність адаптуватися до умов функціонування мікро- та макросередовища з метою досягнення своєї стратегічної мети. Визначення цієї категорії пов’язано з результативністю усіх видів діяльності підприємства.

      Встановлення рівня економічної безпеки створює можливість своєчасного діагностування критичного стану функціонування підприємства, що характеризується неефективним використанням його корпоративних ресурсів і, як наслідок, може призвести до банкрутства або ліквідації підприємства.

      Економічна безпека є сукупністю взаємопов’язаних складових та процесів системи управління підприємством, що мають властивість перебудування та виконання заданих функцій при різних станах працездатності системи. У випадках відмови деяких елементів складових економічної безпеки, вона може переходити до нового стану працездатності (іноді із зниженою ефективністю). Взагалі поняття безпеки пов’язане з масштабом впливу наслідків відмови елементів системи управління на середовище підприємства та результати його господарської діяльності. Тому для аналізу економічної безпеки підприємства потрібно досліджувати його зв’язки з середовищем, враховувати вплив факторів макро- та мікросередовищ на ефективність господарювання.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.