У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Обґрунтування та розробка організаційно –економічного механізму забезпечення регіональної промислової політики

     

      Вплив світової фінансової кризи на економічні процеси в промисловості України, зумовили особливу увагу як владних структур так і підприємницького сектору на формування організаційно – методичного забезпечення управління регіональною промисловою політикою, яке б відповідало за якісними критеріями складним реаліям сьогодення [56, c. 26].

      Виявлена потреба в регулюванні і управлінні промисловою політикою на регіональному рівні зумовила необхідність класифікації основних типів проектів, що становлять основу для розвитку регіональної економічної системи. Особливості функціонування, спеціалізації і територіального розташування регіону відображаються на основних характеристиках промислової політики. Перш за все, це торкається двох аспектів [76, c. 15]:

      - існуючих характеристик виробничого або перетворювального потенціалу регіону (оцінка здійснюється як на поточний період, так і на перспективу);

      - значення регіональної економічної системи в структурі регіонального портфеля держави. Таким чином, з’являється нагода для визначення «точок розриву» між існуючим виробничим потенціалом регіону і сподіваннями найвищих виконавчих органів влади щодо структури і напрямів стратегії розвитку регіону.

      Враховуючи поступовий відхід державних виконавчих органів державної влади від питань безпосереднього управління промисловою політикою в регіоні, складається ситуація, коли саме регіон вимушений брати на себе функції не тільки її реалізації, але і визначення пріоритетних напрямів розвитку (але з урахуванням рекомендацій органів державної виконавчої влади). Отже, саме регіональні і місцеві органи виконавчої влади одержують право на вибір тих типів проектів, які надалі складатимуть основу регіональної промислової політики регіону.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.