У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Режим валютного курсу та перспективи його трансформації

     

      Вибір оптимального режиму валютного курсу для національної економіки залишається одним із головних питань міжнародної політики.

      Головною метою валютного регулювання Національного банку України є проведення зваженої та обґрунтованої курсової політики. Валютний курс це та ланка, яка зв’язує економіку України зі світовою економікою. Поява обмінних валютних курсів національних валют пов’язана з розвитком міжнародної торгівлі, яка стала невід’ємною частиною економічної діяльності країн світу.

      Обмінні курси впливають не тільки на стан міжнародної торгівлі, а значною мірою і на національну економіку країни. Водночас зміни в різних секторах економіки, особливо в кризових ситуаціях, відображаються в коливаннях обмінних курсів національних валют [92].

      Відповідно до пункту 1.2 Наказу Державного казначейства України «Про затвердження Порядку відображення в обліку операцій в іноземній валюті» від 24 липня 2001 року валютний курс це співвідношення грошової одиниці України до грошової одиниці іншої країни, встановлене Національним банком України [166]. Інакше кажучи, валютний курс − це ціна одиниці іноземної валюти, виражена у національній грошовій одиниці.

      Встановлення валютного курсу необхідне для обміну валют при торгівлі товарами й послугами, русі капіталів і кредитів; для порівняння цін на світових товарних ринках, а також вартісних показників різних країн; для періодичної переоцінки рахунків в іноземній валюті фірм, банків, урядів і фізичних осіб.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.