У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Зарубіжний досвід пенітенціарної політики та його імплементація в законодавство України

     

      Європейський вибір об’єктивно вимагає від України виважених і послідовних кроків щодо удосконалення та гармонізації національного законодавства із законодавством ООН, ЄС та його країн-членів. Тому у нормотворчій діяльності нашої держави упродовж останніх десятиліть існують такі напрями, як адаптація (лат. adaptatio – пристосовувати [474, с. 41]) національного законодавства до законодавства ЄС та імплементація (лат. implere – наповнювати, досягати, виконувати, здійснювати [475, с. 667–668]), втілення в українське законодавство міжнародно-правових актів, визнаних міжнародним співтовариством як правові стандарти.

      Механізм імплементації міжнародно-правових норм включає сукупність правових та інституційних засобів, що використовуються суб’єктами міжнародного права на міжнародному та національному рівнях. Міжнародна система імплементації складається зі створених на підставі міждержавних угод універсальних, регіональних і локальних міжнародних організацій, спеціалізованих установ та їх допоміжних органів. За їх допомогою стає можливим об’єднання зусиль держав і міжнародних організацій у реалізації чинних норм міжнародного права.

      Національну систему імплементації становлять органи державної влади та інші органи держави, уповноважені забезпечувати виконання країною міжнародно-правових зобов’язань. Оскільки норми міжнародного права породжують правовідносини між суб’єктами міжнародного права і не породжують їх між суб’єктами внутрішнього права, необхідні додаткові внутрішньодержавні засоби для перетворення цілей, закладених у нормах міжнародного права, в реальні дії органів державної влади, юридичних осіб та громадян, що перебувають під юрисдикцією держави.

      Аналіз сучасного стану розвитку європейських інтеграційних процесів і участі в ньому України неможливий без урахування історії розвитку протягом декількох сторіч ідеї об’єднання Європи та її основних теоретичних підходів. Тому вивчення різних аспектів та форм існування “європейської ідеї” має важливе значення для розуміння суті всіх сучасних теорій і концепцій створення об’єднаної Європи, а також практичних заходів щодо їхньої реалізації.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.