У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Світовий досвід бюджетного фінансування

     

      Наближення українського суспільства до стандартів життя європейських країн ставить на порядок денний питання про відтворення бюджетного процесу на демократичних та ринкових засадах. Західний підхід до бюджетного процесу базується на постулаті про відповідальність влади перед платниками податків.

      Спрямованість на ефективне використання та кінцевий результат - саме такий підхід використовують при планування бюджету розвинені країни світу, в тому числі Європейський союз, США, Канада, Австралія, Нова Зеландія. З прийняттям Бюджетного кодексу в 2001 році та Концепції застосування програмно-цільового методу у бюджетному процесі у 2002році, Україна поступово переходить на програмно-цільовий підхід у формування державного бюджету.

      Наприклад в Японії діють два бюджетні рівні - державний та місцевий. Місцевий, у свою чергу, поділяється на префектурний та муніципальний. Наприкінці 90-х років в Японії налічувалось 3255 муніципалітетів. Бюджетний рік починається 1 квітня і закінчується 31 березня. У бюджетному процесі беруть участь: парламент, Кабінет Міністрів, Міністерство фінансів, міністерства й урядові агенції, Аудиторська палата, а також науковці, журналісти, які беруть участь у процесі обговорення бюджету.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.