У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Іноземний досвід податкової підтримки інвестиційного розвитку

     

      Інвестиційна діяльність в більшості країн світової спільноти є одним з напрямків економічного розвитку, що потребує першочергової державної підтримки.

      Як свідчить світова практика оподаткування, в податковому регулюванні іноземних країн одним з пріоритетних напрямків виступає застосування комплексу податкових засобів стимулювання інвестицій. При цьому найбільш розгалуженою є система інструментів, що застосовується в прямому оподаткуванні корпорацій.

      Для створення сприятливого інвестиційного клімату в Україні виключно важливим є узагальнення та врахування іноземного досвіду податкової підтримки інвестицій, оцінка тенденцій податкового регулювання. Окремі аспекти світового досвіду стимулювання науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт (НДДКР), основні форми державної підтримки інвестицій інноваційної спрямованості розглядалися в роботах А. Дагаєва [34], Ю. Іванова [65, 71], В. Лащак [101], А. Соколовської [165, 169], А. Яковлева [206] та ін. Разом з тим, аналіз вітчизняної спеціальної літератури свідчить про необхідність комплексного підходу до вивчення іноземного досвіду податкового регулювання інвестиційної діяльності.

      Інвестиційні пільги, що застосовуються при справлянні податку на прибуток (дохід) корпорацій, у всіх країнах Заходу схожі: прискорена амортизація; інвестиційний податковий кредит; інвести¬ційна податкова знижка. Вказані форми пільг дають аналогічні резуль¬тати при їх застосуванні – збільшення прибутку підприємства після сплати податку (чистого прибутку). Відмінності між ними полягають не тільки у часі розподілу еконо¬мії податків для фірми, що їх використовує [165, с. 144], але й у механізмі їх впливу на економіку підприємства.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.