У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Система фінансування військового комісаріату

     

      Розвиток держави неможливий без створення необхідних умов утримання розвитку оборони. Для запровадження ефективного державного контролю за витрачанням бюджетних коштів військовими установами, що фінансуються з Державного та місцевих бюджетів із 1997 року було здійснено перехід на фінансування цих установ на основі кошторису.

      Видатки на утримання Святошинського районного військового комісаріату належать до поточних видатків бюджету. Святошинський районний військовий комісаріат не має доходів і свою діяльність провадить на основі видатків державного та місцевого бюджетів. Розміри видатків на утримання військового комісаріату визначаються спеціальними документами — кошторисами.

      Кошторис — це основний документ, який визначає обсяг, цільове направлення і щоквартальний розподіл коштів, направлених із бюджету на утримання військового комісаріату (усі установи, які фінансуються в кошторисному порядку, належать до бюджетних). Основний нормативний документ при плануванні доходів та видатків на складання кошторису військового комісаріату є "Порядок складання, розгляду, затвердження і основні вимоги до виконання кошторисів бюджетних установ". Постанова КМУ від 28.02.2002 р. 228 // Все про бухгалтерський облік, № 64 від 12.07.2005.

      Кошторис військового комісаріату є основним плановим документом, який надає повноваження щодо здійснення видатків, визначає обсяг і спрямування коштів на виконання військовим комісаріатом своїх функцій та досягнення цілей, визначених на бюджетний період відповідно до бюджетних призначень.

      Кошторис складається з трьох частин: у першій частині зазначають назву та адресу установи, бюджет, з якого здійснюється фінансування, зведені витрати за статтями кошторису, у другій - наводять оперативно-сітьові показники установи, у третій - розрахунки за окремими статтями.

      Для всіх бюджетних установ встановлюють єдиний перелік статей витрат. Це дає можливість об’єднати індивідуальні кошториси у зведені та загальні, покращує бюджетне планування, посилює контроль за їхнім складанням та виконанням.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.