У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Поняття, мета, завдання, функції та принципи адміністративно-правового регулювання охорони прав на промислові зразки

     

      Можна констатувати, що українське законодавство щодо інтелектуальної власності, зокрема в сфері охорони прав на промислові зразки, розроблене з урахуванням вимог міжнародних конвенцій, відповідає їх принципам та є адаптованим до вимог ринкової економіки. Але, не дивлячись на це, проблемним залишається виконання ним охоронної та превентивної функцій на етапі переходу до ринкових відносин.

      Зауважимо, що у державній системі правової охорони інтелектуальної власності необхідно виділити певну сукупність суб’єктів, яка покликана здійснювати управлінський вплив на учасників суспільних відносин, використовуючи при цьому специфічні засоби регулювання їх поведінки.

      Інфраструктура, яка забезпечує реалізацію державної політики в сфері захисту прав на промисловий зразок включає органи виконавчої влади та органи судової влади. Варто, до органів виконавчої влади віднести Міністерство освіти і науки України, Міністерство внутрішніх справ України, Службу безпеки України, Державну податкову адміністрацію України, Державний комітет з питань технічного регулювання та споживчої політики. До органів судової влади, які забезпечують захист прав на промислові зразки безперечно зараховується вся судова система України.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.