У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Інформаційні вимоги податкової системи до суб’єктів господарювання

     

      Інформаційні системи належать до класу складних, тому для кожної такої системи існує проблема поділу її на простіші складові елементи. Оскільки, інформаційна система створюється в кілька етапів то для забезпечення рівня та можливостей автоматизації, послідовності виконання робіт, їх взаємної координації необхідно мати чітку структуру системи машинного опрацювання інформації. В АІАС (як і в АІС органів ДПС) така структура, з одного боку, дозволяє визначити порядок планування, розробки, запровадження окремих задач і їх комплексів, а з іншого – розробляти й практично застосовувати необхідні методи їх автоматизації [139, 177]. Інформаційне забезпечення АІС містить такі основні елементи: систему показників; засоби формалізованого опису даних; систему документації; інформаційний фонд; автоматизовану систему ведення класифікаторів.

      Система показників включає сукупність взаємопов’язаних показників, що використовується в процесі реалізації основних функцій інформаційної системи. Система показників є методологічною основою створення формалізованого опису даних, інформаційного фонду, уніфікованої системи документації. Засоби формалізованого опису даних використовуються для здійснення формалізованого опису даних в процесі автоматизованого опрацювання інформації з планування податкової діяльності на підприємстві, що базується на положеннях Єдиної системи класифікації кодування показників (ЄСК), що являє собою частину інформаційного забезпечення АІС.

      Система документації створює комплекс взаємопов’язаних документів, що відповідають певним вимогам і правилам, які використовуються для здійснення планування виробництва, ведення бухгалтерського обліку, для складання звітності на підприємстві на базі засобів обчислювальної техніки. В залежності від функціонального призначення в процесі інформаційного забезпечення розрізняють три категорії документів: управлінські документи, які містять інформацію для розв’язання певних задач інформаційної системи; уніфіковані вхідні і вихідні документи – можуть складатися з окремих форм або утворювати масиви, скомплектовані залежно від мети їх використання (форми документів, затверджені певними міністерствами та відомствами); організаційно-методичні документи – це інструкції, положення, стандарти, переліки форм вхідних і вихідних документів тощо.

      Інформаційний фонд забезпечує нагромадження інформації, яка використовується для розв’язування задач, що відображають різноманітні аспекти функціонування податкової діяльності на підприємстві.

      Автоматизована система ведення класифікаторів призначена для централізованого створення і ведення масивів кодових позначень і текстів класифікаторів, які використовуються для інформаційно-довідкового забезпечення різноманітних станів опрацювання даних АІС.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.