У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Грошова оцінка земель, що використовуються як сільськогосподарські угіддя

     

      Грошова оцінка земель сільськогосподарського призначення на території населених пунктів Кіндратівської сільської ради здійснена згідно “Методики грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів”, затвердженої постановою Кабінету Мiнiстрiв України від 23 березня 1995 року № 213 та відповідного “Порядку грошової оцінки земель”, затвердженого спільним наказом Держкомзему України, Держкоммiстобудування України, Мiнсiльгосппроду України та Української Академії аграрних наук 27 листопада 1995 року № 76/230/325/150.

      В основу визначення грошової оцінки земель, що використовуються як сільськогосподарські угіддя, покладено рентний доход, що створюється при виробництві зернових культур, який розрахований за даними економічної оцінки земель. Величина грошової оцінки є добутком річного рентного доходу i терміну його капiталiзацii, який встановлений у 33 роки.

      Комплекс допоміжних матеріалів - топографічних карт і фотозображень з аерофотоматерiалiв, що характеризують оточуючу територію селища, на яку є ґрунтові карти, спiвставлено з фотопланами на території населеного пункту. В такий спосіб виявлено спільні дешифрувальнi ознаки та аналогічні комплекси фотозображень на обстежених i необстежених площах. Базуючись на даних про ґрунтовий покрив прилеглих масивів, вкритих ґрунтовою зйомкою, враховуючи відображений на топокартах рельєф, було складено умовну екстраполяційну карту ґрунтового покриву території населеного пункту. Здійснено обстеження території населеного пункту для візуального уточнення виділених ґрунтових контурів та уникнення грубих помилок при складанні такої карти.

      Диференційний рентний доход (Рдн(р)), (Рд(р)) береться по базовому господарству, а при його відсутності - по адміністративному району.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.