У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Моделювання міжсекторної взаємодії „влада – бізнес – громада” в інформаційній економіці

     

      У підрозділі 1.2 було дано визначення 1.3 соціально-економічного простору як соціально-економічної системи, в якій відбувається взаємодія влади, бізнесу та громади, що спроможна забезпечити життєздатність соціально-економічних систем на основі синергетичного підходу в управлінні. Під міжсекторною взаємодією в сучасній літературі розуміють сумісну діяльність органів влади, представників бізнесу та некомерційного і недержавного секторів, тобто громади, для розв’язання спільних проблем, як правило, місцевого рівня.

      Ефективність міжсекторної взаємодії визначається встановленням необхідного оптимального балансу між секторами, що потребує свідомої та соціально відповідальної поведінки кожного учасника.

      Для характеристики збалансованості в системі міжсекторної взаємодії „влада – бізнес – громада”, поставимо у відповідність кожному сектору вершину знакового графу: вершина 1 – „влада” – В, вершина 3 – „бізнес” – Б та вершина 2 – „громада” – Г. Додатне ребро графа позначає наявність таких відносин між відповідними секторами суспільства, що задовольняють основним характеристикам соціально-економічного простору – динамізм, ефективність та гармонія; від’ємне ребро – не задовольняють. На рис.5.11 наведено можливі чотири типові ситуації в системі міжсекторної взаємодії (за даними досліджень, що викладені в праці [310]).

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.