У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Правові та організаційні аспекти здійснення операцій з корпоративними правами

     

      Досі не розроблена методологія обліку операцій відчуження власниками (як фізичними, так і юридичними особами) своїх часток у статутному капіталі юридичних осіб. Як результат, наявні спроби ухилення від сплати податків, що особливо стосується розрахунків за участю фізичних осіб, коли частка, що продається, визначається у розмірі величини внеску продавця до статутного капіталу юридичної особи, а тому не оподатковується податком з доходів фізичних осіб.

      Разом з тим, з норм законодавства не зрозуміло, чим відрізняється продаж часток у статутному капіталі підприємства від продажу підприємств і продаж підприємства як майнового комплексу – від продажу частини підприємства.

      З даних проблем дослідники обмежуються в основному коментарями до чинних нормативних документів, зокрема до Закону України “Про акціонерні товариства”.

      Через відсутність законодавчого регулювання серйозні проблеми виникають і при здійсненні розрахунків з власниками корпоративних прав при їх виході з господарських товариств. Зокрема, до теперішнього часу не врегульовані питання розрахунків з власниками корпоративних прав, що виходять з господарського товариства, не визначені особливості розрахунків з власниками корпоративних прав і відображення таких операцій в бухгалтерського обліку у випадках, коли величина статутного капіталу перевищує величину чистих активів товариства, виходячи з якої визначається дійсна вартість частки кожного власника корпоративних прав.

      Досить багато питань щодо бухгалтерського обліку та оподаткування виникає при ліквідації підприємств, особливо у порядку складання ліквідаційного балансу і розрахунків з власниками корпоративних прав. Як свідчать результати проведеного аналізу, підходи до вирішення таких питань, запропоновані вітчизняними й зарубіжними фахівцями, істотно відрізняються один від одного.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.