У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості страхування сільськогосподарських ризиків

     

      Системний підхід до страхування аграрних ризиків був зроблений шляхом прийняття Закону України «Про стимулювання розвитку сільського господарства на період 2001-2004 рр.» [265].

     Важливим етапом у розвитку системи страхування сільськогосподарських ризиків стало прийняття у 2004 р. Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» [255], в якому значно було відрегульовано процедуру страхування і передбачено виділення коштів Державного бюджету на здешевлення вартості страхових премій (внесків) сплачених суб'єктами аграрного ринку. Основною метою цього інструменту є створення більш сприятливого середовища для фінансування сільського господарства банками Уперше кошти держбюджету по Програмі здешевлення страхових платежів було виділено у 2005 р., в сумі 54 млн грн, в 2006 р. – 10 млн грн, в 2007 р. – 50 млн грн, в 2008 – 200 млн грн. У 2008 р. в зв'язку з тим, що рівень використання коштів за програмою був низький, із передбачених видатків 200 млн грн, було спрямовано 111,3 млн грн на інші програми підтримки аграріїв. За програмою субсидованого страхування було залишено 88,7 млн грн, із яких використано 60,1 млн грн та оформлено кредиторську заборгованість, яка виникла станом на 01.01.2009 р. сумою 12,2 млн грн.

      Кошти за програмою здешевлення страхових платежів передбачалися щорічно, проте у зв'язку з погіршенням фінансової ситуації в Україні в кінці 2008 р. та зменшенням дохідної частини Державного бюджету України на 2009 р., видатки за програмами підтримки підприємств агропромислового комплексу були відчутно зменшені, а за деякими програмами зовсім відсутні, в тому числі і за програмою; здешевлення вартості страхових платежів.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.