У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Формування паритетних відносин інтегрованих учасників молокопродуктового підкомплексу

     

      В усьому ланцюгу виробництво – переробка – реалізація постійно ви-никає проблема дотримання принципу справедливості розподілу економіч-них результатів праці між учасниками інтегрованого процесу, який часто пе-реростає в протиріччя. Перша проблема полягає в тому, що темпи зростання цін на промислові товари, особливо на енергоресурси для села за останні двадцять років в декілька разів перевищують зростання цін на сільськогоспо¬дарську продукцію. Друга, що пропорції розподілу економічного результату праці між учасниками частіше всього складаються не на користь сільського¬сподарського товаровиробника.

      Нееквівалентний обмін між сільськогосподарськими і переробними пі-дприємствами молочної галузі, викликаний непомірно низькими цінами на сировину, приводить до розриву міжгалузевих зв’язків і згортання молочного виробництва.

      Проблеми еквівалентних економічних відносин та еквівалентних цін на продукцію аграрного ринку все частіше виникають на арені продовольчих ринків країни. Для практичного втілення теоретичних розробок вітчизняних та зарубіжних вчених з проблем міжгалузевих економічних відносин необ-хідна розробка методологічних та методичних розробок стосовно відповід-них галузей АПК.

      Для організації ефективної діяльності інтегрованих формувань молоч-ної галузі необхідний розрахунок параметрів, що забезпечують вигідне спів-робітництво учасників даних формувань і дають можливість створення і фу-нкціонування інтегрованих структур. Необхідна розробка економіко-матема-тичних моделей, які окреслюють основу і базу для діяльності інтегрованого об’єднання та пов’язують математичним і фізичним змістом всіх учасників інтегрованого процесу в єдине ціле, гнучко реагують на зміни ринкових умов. Подібні моделі дозволяють проводити об’єктивний кількісний і якіс-ний аналіз взаємодії партнерів і відшукувати аргументовані критерії їх взає-мовигідного партнерства.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.