У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості первинного, синтетичного та аналітичного обліку грошових коштів на ТОВ

     

      На ТОВ «Горобина» грошовими коштами та їх еквівалентами називаються, відповідно до П(С)БО 4 грошові кошти на поточному рахунку, в касі, в дорозі і депозитні сертифікати терміном 3 місяці.

      При організації і ведені бухгалтерського обліку грошових коштів підприємство ТОВ «Горобина» в своїй роботі керуються Положенням (стандартами) бухгалтерського обліку 4 «Звіт про рух грошових коштів», які являють собою нормативно-правові акти затверджені Міністерством фінансів України №87 від 31.03.99 р. зареєстровані в Міністерстві юстиції України за №398/3691 від 21.06.99 р.

      Основним нормативно-правовим документом, який врегульовує питання обліку касових операцій, є затверджене Постановою Правління Національного банку України «Положення про ведення касових операцій у національній валюті України» № 72 від 19.02.2001 р. Касові операції оформляються касовими ордерами, видатковими відомостями, розрахунковими документами (касовий чек, товарний чек, розрахункова квитанція, проїзний документ).

      Приймання готівки в касу проводиться за прибутковими касовими ордерами (додаток А), підписаними головним бухгалтером або уповноваженою особою. Видача готівки з каси проводиться за видатковими касовими ордерами (додаток Б) або за видатковими відомостями. Документи на видачу готівки підписують керівник і головний бухгалтер або уповноважені особи.

      Документ, який підтверджує здавання виручки в банк, – квитанція до заяви про внесення готівки в банк, підписана відповідальною особою банку та скріплена печаткою. Якщо виручка здається в банк через інкасаторів, то документом, який підтверджує таку операцію, є копія супровідної відомості, засвідчена підписом інкасатора і печаткою.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.