У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Організація контролю за витратами на підприємстві

     

      Правильна побудова і чітке функціонування системи обліку на підприємстві багато в чому залежить від наявності налагодженого внутрішньогосподарського і зовнішнього контролю (аудиту).

      Система контролю витрат виробництва в сучасних умовах стає вирішальним моментом щодо впливу на результати діяльності підрозділів і господарства в цілому.

      Система контролю має вибудовуватися навколо організаційного початку так, щоб необхідна інформація знаходила потрібне місце у формі, найоптимальнішій для користувачів. Метою обліку відповідальності є накопичення показників щодо витрат і надходжень для кожного окремого центру відповідальності, щоб виявити відхилення від цільових показників функціонування і знати, який із центрів цього припустився.

      Невірне включення всіх видів витрат (матеріальних, трудових і. т.д.) до собівартості послуг, може здійснити істотний негативний вплив на визначення відпускної ціни, рентабельності та інші суттєві питання.

      У практиці діяльності підприємств різних галузей народного господарства мається кілька методів обліку витрат і зв'язаного з ними контролю, які одержали загальне визнання в різних країнах світу (стандарт-кост, директ-костинг, нормативний метод, чекова форма контролю витрат).

      На ДП «Сумиавтотранссервіс» для контролю витрат застосовується нормативний метод, сутність якого полягає в контролі затрат, шляхом співставлення стандартних витрат з фактичними.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.