У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Побудова та дослідження моделі управління економічною стійкістю промислових підприємств

     

      Стійкість будь-якого економічного об'єкта значною мірою базується на стійкості його фінансової системи, яка визначається структурою джерел і на-прямків витрачання фінансів, стабільністю цін, стабільністю фінансових пото-ків і розрахункових відносин. Саме від стану фінансів залежить рівень розвитку економіки підприємства, виробнича, соціальна й інші сфери діяльності. Фінансова стійкість є складовим блоком економічної безпеки й ефективності роботи підприємства і має власний механізм реалізації. При цьому вона виступає своєрідною об'єднувальною основою при створенні інших умов еко-номічної стійкості.

      Одним з головних чинників фінансової, а отже, і економічної стійкості підприємства є інвестиції в основні фонди і трудові ресурси. Інвестиції над-звичайно важливі для фінансування економічного зростання й забезпечення економічної стійкості. Однак зараз однією з головних проблем української економіки залишається дефіцит інвестиційних ресурсів. Багато регіонів мають велику мінерально-сировинну базу, трудові й інтелектуальні ресурси, але при цьому не мають достатніх фінансових ресурсів, необхідних для оновлення основного капіталу, подолання економічного спаду і самостійного виходу на ринок.

      У зв'язку із цим виникає необхідність пошуку способів вивчення й оці-нки впливу на економічну стійкість підприємства обсягу інвестиційних ресу-рсів, що залучаються в оборот. Суть такого підходу повинна полягати у ви-значенні критичних значень основних економічних параметрів діяльності пі-дприємства та у виявленні зон стійкості економічної системи. Для найважли-віших економічних показників встановлюються порогові значення, які вка-зують на ймовірність безповоротних процесів в економіці підприємства і пе-редбачають необхідність оперативного втручання керівництва підприємства з метою зміни небезпечних тенденцій, коригування здійснюваного курсу.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.