У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Формування механізму регулювання розвитку плодово-овочевих консервних виробництв в Україні

     

      У зв’язку з необхідністю забезпечення стійкого економічного розвитку в умовах сучасного висококонкурентного середовища значно ускладнюється характер проблем, що мають бути вирішені виробничою інтегрованою системою плодоовочевих консервних підприємств та підприємств їх сировинної бази. Мова йде не лише про економічне зростання саме по собі, а про підвищення його якості з метою створення конкурентних переваг. При цьому важливо визначити, чи можна в принципі ефективно поєднати такі процеси, як здійснення прогресивних структурних змін та забезпечення економічного зростання, оскільки за інших рівних умов структурні зміни супроводжуються зниженням темпів зростання [60].

      Забезпечення розвитку плодово-овочевих консервних виробництв є складним завданням, оскільки потребує узгодження у структурі альянсу інтересів всіх постачальників, переробників та споживачів, удосконалення ринкової інфраструктури та створення інформаційно-аналітичного центру, який буде визначати обсяги замовлень для окремих операторів на ринку. Координаційний центр інтегрованого альянсу забезпечуватиме регулювання зв’язків за технологічним принципом на базі організаційно-економічних заходів.

      Функціонування даної системи забезпечується взаємодією елементів механізму управління розвитком підприємств, пов’язаних з виробництвом консервної продукції. Механізм управління розвитком підприємств – це система важелів управлінського впливу, спрямованих на: - забезпечення й підвищення ефективності функціонування плодово-овочевих консервних підприємств та ефективне використання підприємствами ресурсів, отриманих від постачальників;

      - раціональне споживання кінцевої продукції покупцем шляхом узгодження цілей та інтересів сторін соціально-економічних відносин.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.