У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Удосконалення організаційного забезпечення контрольно-аналітичної системи

     

      Реалізація концептуальних положень контрольно-аналітичної системи в управлінні економічним потенціалом підприємств ґрунтується на синтезі теорії, методології та організації (табл. 6.1). Контроль і аналіз економічного потенціалу повинні здійснюватися на різних рівнях управління (підприємство, центри відповідальності, види діяльності, продукти). Усі елементи цієї тріади потенційно рівноправні.

      Теоретичним базисом контролю і аналізу економічного потенціалу є концепції розробки управлінських рішень, пооб’єктного контролю і аналізу, фінансова концепція. Методологічне забезпечення контрольно-аналітичної системи формується на основі системного, цільового, сценарного, об’єктно-орієнтованого і функціонального підходів та принципів. Методичне забезпечення об’єднує інструментарій, сукупність методів, засобів та процедур контролю і аналізу економічного потенціалу.

      У найбільш загальному вигляді “організація” – це внутрішня впорядкованість, взаємодія диференційованих і автономних частин цілого, які обумовлені його будовою [336, с. 320-321]. Існуючий вітчизняний досвід організації та підходи до організації внутрішнього контролю виробничої діяльності в основному спрямовані на організацію перевірок виробничих показників, фінансових результатів і майнового стану, тобто спрямовані на отримання інформації, яка забезпечує потреби зовнішніх користувачів [149, с. 62].

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.