У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Дослідження кругообігу фінансових ресурсів інноваційного спрямування у просторі ринкової взаємодії

     

      Світова економічна історія свідчить про те, що у сучасній економічній системі будь-якої держави роль фінансового ринку є надзвичайно важливою. Це насамперед визначається процесами використання фінансових інструментів і послуг з метою запобігання натуралізації господарства і активізації діяльності економічних суб’єктів. Фінансові ринки країн надають свободу економічного вибору його учасникам через механізми співставлення доцільності обміну вільних коштів для поточного споживання з можливістю їх споживання у майбутньому для прогнозування власного варіанту подальшого розвитку. В процесі багато етапної трансформації фінансових ресурсів на фінансових ринках відбувається генерація додаткової вартості розміщених активів з метою задоволення потреб їх учасників.

      Економіка переважної більшості розвинутих країн функціонує на засадах ринкової економіки, оскільки саме ринкові принципи виявилися найбільш ефективними та гнучкими для вирішення нагальних економічних проблем. Становлення фінансового ринку України, як суверенної держави, постійно супроводжувалося кардинальними змінами, які обумовлювалися як зовнішніми, так і внутрішніми факторами.

      Порівняно з розвинутими країнами, більшість країн з перехідною економікою мають низький рівень монетизації, доходів та схильності населення до заощадження, а також нерозвинений фінансовий ринок, банківську систему з високим рівнем витрат, реальний сектор із значною часткою неефективних та збиткових підприємств, високі ризики. Всі ці особливості мають своє відображення і у побудові грошового ринку, банківської та фінансової систем.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.