У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Модифікація завдань і принципів інноваційної діяльності в господарському середовищі

     

      В умовах розширення форм власності на засоби виробництва суспільні потреби в новій техніці наповнюють новим змістом весь процес відтворення засобів праці, що характеризує динамічний і поступальний розвиток економіки України в цілях задоволення соціально-економічних потреб кожного члена суспільства.

      Складність і багатогранність процесу відтворення засобів праці, прискорення темпів оновлення виробництва вимагають розвитку завдань і принципів інноваційній діяльності. Методи управління процесом створення і виробництва нової техніки мають бути адекватні підвищенню ступеня господарської самостійності, розширенню прав учасників процесу відтворення засобів праці. В цих умовах особливого значення набуває управління впливом комплексу заходів щодо технічного оновлення виробництва на його ефективність і кінцеві господарські результати діяльності нижчих виробничих ланок. Аналогічний підхід має бути застосований до організації управління циклом робіт інноваційного характеру.

      На сучасному етапі розвитку ринкової економіки в Україні інноваційна діяльність зазнає істотних змін, обумовлених змінами форми власності, розширенням прав учасників – творців інноваційних продуктів і технологій, розвитком науково-технічного прогресу в світовому масштабі. Цей процес ускладнюється відсутністю належної інформаційної бази системи управління інноваційною діяльністю підприємства, що унеможливлює цілісність управлінського процесу в цілому та визначає актуальність даного дослідження.

      Вивчення та використання передового досвіду різних країн світу щодо управління інноваційною діяльністю повинно відбуватися з урахуванням особливостей сформованих умов господарювання. Однією з актуальних проблем забезпечення прибутковості господарської діяльності вітчизняних підприємств в сучасних умовах є визначення необхідних і достатніх умов розвитку інноваційної діяльності як основи розвитку підприємства.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.