У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Розробка та впровадження інноваційних проектів: методологія обліково-аналітичного забезпечення

     

      Процес управління нововведеннями набуває особливого значення в умовах необхідності виходу з кризи вітчизняної економіки. Тенденції економічного розвитку економіки України висувають вимоги до формування нових підходів до управління підприємствами, нових методик функціонування обліково-аналітичної інформації про інноваційну діяльність.

      Необхдіним є визначення напрямів організації бухгалтерського обліку інноваційних проектів на основі форм їх розробки та впровадження з метою забезпечення подальшої розробки бухгалтерських iнформацiйних моделей iнновацiйних процесiв.

      Інновації на підприємстві можна розглядати як окремі проекти. Закон України “Про інноваційну діяльність” розуміє інноваційний проект як комплект документів, який визначає процедуру і комплекс всіх необхідних заходів (зокрема інвестиційних) щодо створення і реалізації інноваційного продукту і (або) інноваційної продукції [298].

      Пріоритетний інноваційний проект – це інноваційний проект, який належить до одного з пріоритетних напрямів інноваційної діяльності, затверджених Верховною Радою України. Сутність інноваційних проектів розглянуто в працях вітчизняних і зарубіжних вчених І.Т. Балабанової, В. Барди, У. Бауми, І.А. Бланка, Ю.В. Богоявленської, М.А. Бортніка, К.І. Воронової, В.М. Глазунової, Б. Дірени, Л. Ламсон-Скрибнері, В.В. Коссової, М.Д. Корінька [170; 173], І.В. Ліпсіци, І.І. Мазура, Г. Пуритак, А.Є. Туктарової, В.Д. Шапіро, К. Шахназарова, С.І. Шуміліна. В окремих наукових працях вітчизняних і зарубіжних вчених проводиться порівняльний аналіз економічної сутності проекту та виробничої системи підприємства [23; 95; 103; 163; 208]. Вченими пропонується використовувати проектний підхід до аналізу процесів, що характеризують безперервне виробництво [103, с. 156-168]. Наприклад, проекти збільшення виробництва до заданого рівня впродовж певного періоду, виходячи із заданого бюджету, або виконання певних замовлень, які мають договірні терміни постачання.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.