У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Формування механізму взаємодії владних і підприємницьких структур

     

      Побудова ефективного механізму узгодження інтересів у межах сучасної ринкової економічної системи припускає значні витрати, що здатні забезпечити еволюційний характер побудови соціально-інституціональної структури, адекватної ринковим умовам. Ці перетворення повинні враховувати закордонний досвід реалізації механізмів узгодження інтересів, однак запозичення західних матриць інституціональної структури ринку не може відбуватися без урахування протиріч історичного шляху їх розвитку.

      Очевидно, що в сучасних умовах для формування системи інститутів, адекватних існуючому стану і тенденціям розвитку економічних процесів, для забезпечення переходу до нової моделі узгодження системи економічних інтересів необхідно:

      − забезпечення формування соціальних інститутів − правових норм, системи законів і відповідних механізмів їх реалізації, що забезпечують економічну волю всіх суб'єктів, що діють у правовому полі. Для вирішення цієї задачі необхідно виробити загальне бачення вітчизняної соціально-економічної моделі;

      − подолання протиріччя між формальними і неформальними інститутами: звичками, традиціями, ідеалами та моделями поводження що склалися.

      В основі взаємодії владних і підприємницьких структур, як довели наші дослідження, мають бути три групи наукових підходів (принципів):

      1. Принципи взаємодії органів влади з підприємницькими структурами: концентрація – суміщення елементів системи та пропорційність − закономірне сполучення окремих елементів механізму;

      2. Принципи формування діяльності державних органів управління: спеціалізація – закріплення за кожним елементом системи жорстко обмежених функцій і відкритість.

      3. Принципи діяльності підприємницьких структур, що впливають на роботу владних структур − соціально спрямований розвиток і дотримання законів.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.