У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Впровадження політики ДПП на регіональному рівні

     

      Важливість впровадження політики державно-приватного партнерства на регіональному рівні обумовлена тим, що дуже багато сфер, в яких доцільно застосовувати механізми державно-приватного партнерства, знаходяться в сфері відповідальності регіонів (охорона здоров'я, освіта, культура, житлово-комунальне господарство, регіональна транспортна інфраструктура тощо).

      Для цього, з урахуванням позитивного світового досвіду, доцільно запропонувати створення спеціальних органів з підготовки, запуску та управлінню проектами державно-приватного партнерства (регіональних центрів розвитку ДПП – РЦРДПП).

      Основною метою діяльності РЦРДПП має бути розвиток у регіоні механізмів державно-приватного партнерства для вирішення важливих для регіону соціально-економічних задач. До задач регіональних центрів розвитку ДПП доцільно віднести:

      – участь у стратегічному плануванні регіонального розвитку;

      – організацію реалізації цих планів в частині, що стосується використання інструментів ДПП. У межах розробки стратегії розвитку регіону має формуватися портфель стратегічних інвестиційних проектів, який має аналізуватися регіональним центром розвитку ДПП з метою визначення проектів, в яких доцільно застосовувати ДПП.

      Для таких проектів необхідно визначити мету, обсяги необхідних ресурсів, обирати оптимальну юридичну модель ДПП, визначити процедуру подальшої організації проекту і методи забезпечення зобов'язань органів влади стосовно проекту (регулювання, майнове і бюджетне забезпечення, тощо).

      Для ефективної діяльності, прийняття рішень уповноваженого органа повинне бути засноване на колегіальному принципі, що дасть можливість координувати діяльність міністерств і відомств у межах підготовки проекту ДПП і виконання зобов'язань органів влади, прийнятих у рамках договору ДПП.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.