У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз впливу часток у структурі економічного явища на результативну ознаку

     

      Ефективне застосування статистичних методів для оцінювання взаємозв’язків між соціально-економічними явищами та розробки на цій основі прогнозних передбачень і економічних гіпотез залежить від знання суті методу і його можливостей. Окремо тут слід виділити способи оцінювання впливу на результативну ознаку часток економічного явища (часток у загальному обсязі валової продукції сільського господарства окремих форм організації сільськогосподарського виробництва – у сільськогосподарських підприємств та господарствах населення, часток на оплату праці та загальногосподарські витрати у структурі витрат, часток реалізованої стандартної та нестандартної продукції, часток валової продукції сільськогосподарських товаровиробників, одержаної від рослинництва та тваринництва, часток механізованої та немеханізованої праці тощо).

      Основним завданням вивчення впливу окремих часток економічного явища на результативну ознаку є розгляд і розробка способів кількісної оцінки взаємозв’язків як засобу статистичного аналізу структури національної економіки в цілому, так і окремих її видів чи форм господарської діяльності [148].

      Зміна значень факторів має різний вплив на процес господарської діяльності. В умовах ринкової економіки значний інтерес практичних працівників до оцінки впливу факторних ознак на результати господарської діяльності ставить ці питання в центр уваги. Статистичне дослідження взаємозв’язку показників, що формують результати соціально-економічного розвитку, передбачає їх системну направленість, тобто наявність кореляційного виду залежності [187].

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.