У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Формування інноваційних страхових продуктів для сфери туризму

     

      Сучасна страхова компанія активно реагує на тенденції, які спостерігаються в конкурентному середовищі, орієнтується на потенційних клієнтів, формуючи в них конкретні потреби та стимули. Перед кожною українською страховою компанією постає завдання своєчасно ініціювати інноваційні процеси та управляти ними, оскільки поряд із проблемами конкурентоспроможності постає проблема виживання на ринку. Особливо це актуально для страховиків, які здійснюють страхування туристів. Міжнародні поїздки дають змогу здійснити апробацію вітчизняних страхових продуктів в інших країнах. Отже, постає питання формування ділового іміджу та репутації українських страхових компаній.

      Суттєві відмінності між можливостями учасників страхового ринку впливають на інноваційні процеси. Для створення та реалізації продуктів, які користуватимуться попитом на ринку, страховій компанії дуже часто не вистачає власних фінансових ресурсів та інноваційного потенціалу. Крім того, керівництво вітчизняних страхових компаній не приділяє належної уваги інноваційним процесам, які охоплюють ряд функціональних аспектів діяльності.

      Питання інновацій у сфері фінансових послуг досліджуються в багатьох іноземних та вітчизняних наукових виданнях. Так, С. Клепер та Е. Граді 331 досліджують життєвий цикл товарів у різних галузях економіки, Ф. Галуі 332 акцентує увагу на інноваціях у сфері послуг та досліджує їх природу, Р. Персон 254 вивчає моделі інновацій у страхуванні на основі історичних фактів тощо. Т. Дишкант дослідив процес розширення асортименту страхових компаній та розробив вимоги до нового страхового продукту 333. Разом з тим у названих публікаціях недостатньо досліджено питання технології створення нових страхових продуктів та складових елементів, які повинні та можуть бути присутні у страхових програмах для туристів.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.