У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Дослідження теоретичних засад та сучасних тенденцій у розвитку банківських інновацій

     

      Підвищення рівня конкурентноздатності економічних систем знач-ною мірою обумовлено зміною економічної ролі інновацій, темпів, напря-мків і механізмів реалізації інноваційних процесів. На сьогодні економіч-ний успіх будь-якого суб’єкта господарювання напряму залежить від інноваційної спрямованості його діяльності. Не минув цей процес і банківську сферу, адже ефективність роботи банку і його конкурентноздатність на ринку значною мірою залежать від запровадження нових банківських продуктів та технологій. У банківській сфері до інновацій відносять ті нові процеси і моделі, за допомогою яких кредитно-фінансові інститути мають намір вийти на відносно новий рівень функціонування, а також покращити свої позиції на ринку банківських послуг шляхом збільшення долі ринку або нарощення клієнтської бази, а також підвищення рівня довіри та лояльності клієнтів, підвищенню якості кредитних операцій і т.д. Таким чином, за сучасних умов, запровадження інновацій є одним з найдієвіших інструментів у конкурентній боротьбі.

      Саме тому дослідження проблем, пов’язаних з інноваційною діяльністю вітчизняних банків, є надзвичайно актуальним. Особливої актуальності розвиток наукових досліджень з даної проблематики набуває в умовах світової фінансової кризи, провідні фінансові установи зазнають кризи ліквідності й відпливу фінансових ресурсів, відбувається скорочення фінансування інноваційних та інвестиційних проектів та звуження інноваційно-інвестиційної діяльності.

      Проведений аналіз літератури з досліджуваної проблеми показав, що, напривеликий жаль, на сьогодні більшість наукових робіт є постано-вочними, для яких характерним є використання терміну “банківські інно-вації” у різному розумінні та термінологічних сполученнях без розкриття його сутності та змісту. Разом з тим слід виокремити цілий ряд досліджень (наприклад, роботи Поповенка Н.С. [222], Балабанова І.Т. [8], Лаврушина О.І. [13], Васюренка О.В. [45] та інших), в яких містяться суттєві наукові здобутки щодо розкриття сутності та змісту категорії “банківські інновації”.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.