У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Основні теоретичні положення щодо розкриття сутності фінансової стабільності у розвитку банків

     

      Банк, як невід’ємний суб’єкт господарювання в ринковій економіці, постійно здійснює свою діяльність під впливом різних факторів зовнішнього та внутрішнього середовища. При цьому вплив таких факторів є постійно змінним внаслідок дії ринкових законів ведення економічної діяльності та конкурентної боротьби з боку інших установ, які надають послуги на фінансовому ринку. Також істотний вплив на діяльність банку здійснюють кризові явища, які є супутнім атрибутом недосконалого ведення господарської діяльності та механізмів його регулювання в ринкових умовах. Тож питання сталого, стабільного, стійкого функціонування як банку, банківського сектору так і банківської системи в цілому набуває важливого значення. Відповідно до цього умови розвитку банків займають провідне місце в дослідженнях науковців. Наприклад, Г. М. Азаренкова досить докладно розкриває прикладні аспекти управління фінансовими потоками банків та суб’єктів господарювання нефінансового сектору економіки та аналізує фінансові процеси взаємодії таких потоків, визначаючи вплив різних фінансових потоків на умови функціонування банків [3].

      В. В. Корнєєв у своїх роботах докладно розглядає умови руху кредитних та інвестиційних потоків капіталу та їх вплив на розвиток банківського сектору економіки [75].

      А. П. Вожжов, на основі дослідження механізмів трансформації банківських ресурсів, визначає умови функціонування банку за різних впливів з боку факторів зовнішнього та внутрішнього середовища [23].

      С. М. Козьменко, Ф. І. Шпиг, І. В. Волошко проводять аналіз умов функціонування банку з погляду засад стратегічного менеджменту [71].

      В. В. Глущенко та А. І. Граділь, розглядають умови функціонування банків у наслідок дії різних фінансових ризиків [29].

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.