У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Дослідження факторів впливу на стабільність розвитку вітчизняних банків

     

      В якості методичної основи розкриття дії факторів впливу на стабільність розвитку вітчизняних банків можна обрати методологію проведення регресійного аналізу, який дозволяє встановити напрями впливу між залежними та незалежними змінами. Тож, першочерговим є визначення таких змінних.

      У якості залежної змінної для аналізу фінансової стабільності банківського сектору економіки можна обрати значення фінансового результату банків як узагальненої характеристики їх фінансової стабільності. Зокрема, ґрунтовність такого визначення залежної змінної кореспондується із дослідженнями Г. М. Азаренкової, в яких узагальнюється оцінка сталості руху фінансових потоків банків з погляду результатів їх діяльності [3], визначаються показники моніторингу фінансового стану різних суб’єктів економіки [103, 109, 159].

      Що стосується узагальнення незалежних змінних, то в якості таких слід обрати цілу множину, яка може бути визначена відповідно до досліджень, які узагальнені у підрозділі 1.3, а саме B. Eichengreen, A. Rose, G. Kaminsky, C. Reinhart, D. Hardy та C. Pazarbasioglu [147, 150, 153], інших науковців [151, 160].

      Разом з цим, в якості статистичної бази для дослідження обрано період розвитку вітчизняного банківського сектору економіки з 2000 року по 2009 рік, який охоплює різні тенденції розвитку банків.

      Також, зробимо зауваження відносно того, що ми будемо розглядати регресійні рівняння із стандартизованими коефіцієнтами при незалежних змінних [42, 118, 122].

      Отже, враховуючи відмічене вище, розглянемо насамперед, впливовість коливань національної грошової одиниці по відношенню до таких основних валют як долар США та євро на сталість отриманого фінансового результату системою вітчизняних банків. Доцільність та важливість такого узагальнення пов’язано, насамперед, із значною доларизацією вітчизняної економіки та наявними проблемами у розвитку банківського сектору, зокрема, внаслідок значних курсових коливань.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.