У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Формування системи інформаційного забезпечення кластерної моделі

     

      В сучасних умовах господарювання відбувається підвищення значимості інформації для розвитку аграрних підприємств. Перетворення й обробка доступної інформації з метою отримання нової інформації, нових знань є джерелом інноваційного розвитку.

      Під інформаційним забезпеченням запропонованої кластерної моделі слід розуміти процес зміни наявної інформації у суб’єктів кластеру в наслідок керуючого впливу інноваційного процесу, коли відповідно до цих змін відбувається нівелювання інформаційної асиметрії, що у підсумку підвищує результати діяльності аграрних підприємств. Існуюча інформаційна асиметрія пов’язана з існуванням великого розриву між науково-дослідницькими, освітніми закладами та реальним сектором виробництва, в результаті чого утворюється, так би мовити, «вакуум» між дослідниками та «виробниками» інноваційного продукту в аграрному сектору та підприємствами АПК, як «споживачами» інновацій, які здатні забезпечити дифузію (розповсюдження) інновацій на ринку.

      Дієвим інструментом інформаційного забезпечення кластерної моделі є запропонований нами трансфер фундаментальних досліджень і прикладних розробок науково-освітнього центру, здійснюваний Центром трансферу інноваційних аграрних технологій (ЦТІАТ), як окремим організаційним підрозділом Луганського національного аграрного університету. Розроблене Положення «Про Центр трансферу інноваційних аграрних технологій», що регламентує цілі, задачі й функції центру, його організаційну структуру, управління та права, – Додаток Б.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.