У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Концепція реалізації санації аграрних підприємств

     

      Дослідження теорії і практики проведення санації показало, що фінансово-економічний механізм санації вступає у дію в рамках стратегії санації на етапі реалізації фінансового оздоровлення та врегулювання проблеми боргів під впливом погрози банкрутства боржника та його ліквідації. Процедура санації активізується під впливом заяви боржника чи кредитора про визнання підприємства-боржника неспроможним. Прийняття зваженого рішення щодо санації обґрунтовується наявністю реальної санаційної спроможності підприємства-боржника. Для впровадження санації сільськогосподарських підприємств регіону, забезпечення фінансового обгрунтування плану санації підприємств-боржників необхідним є формування концепції реалізації санації. Принциповою основою впровадження санації та дії фінансово-економічного механізму для досягнення головної мети є фінансове забезпечення та послідовний вибір санаційних заходів щодо підприємства-боржника, узгоджених одночасно з інтересами та вимогами всіх суб’єктів та знаходженням компромісного рішення. Концепція реалізації санації – це, з одного боку, комплекс стратегічних та оперативних цілей і завдань санації, необхідний для їх досягнення набір інструментів, методів, критеріїв, важелів, з іншого - інтегрована система організаційних передумов.

      Концептуальна модель реалізації санації на аграрних підприємствах представлена на рисунку 3.5.

      Основними завданнями санаційного фінансування є: відновлення платоспроможності та фінансової стійкості; фінансування основної діяльності; фінансування інвестиційної діяльності (проведення санаційних заходів виробничо-технічного та організаційного характеру); залучення капіталу для подальшого стійкого розвитку в майбутньому.

      Для розкриття змісту концепції реалізації необхідно розглянути фінансування санації в розрізі найважливіших джерел з урахуванням балансу інтересів сторін. Це дасть змогу з’ясувати протиріччя між суб’єктами санації, визначити найбільш ефективні форми санації, встановити відповідні методи фінансового забезпечення та інструменти реалізації, виявити вплив на фінансово-економічні відносини важелів та критеріїв фінансово-економічного механізму, та нейтралізувати основні проблеми активізації головних суб’єктів санації.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.