У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Роль і значення сільського туризму в розвитку туристичної діяльності в Україні

     

      Туризм як одна із форм задоволення потреб людей у активному відпочинку суттєво впливає на всі сфери людського життя. Він є однією з небагатьох галузей господарства де постійно зростає кількість робочих місць та дає стабільний прибуток в державний бюджет. Особливо цікавим є те, що в останні роки різке збільшення робочих місць спостерігається в депресивних районах нашої держави, тобто в районах, які відзначаються найвищим рівнем безробіття. В цих районах поряд із старими (традиційними) видами туризму в останні роки поступово починають розвиватися і нові, поки що нетрадиційні види туризму. Але поки що практично відсутня загальна характеристика основних видів нетрадиційного туризму, а отже населення не отримує необхідної інформації для ознайомлення з ними та її подальшого використання у власних інтересах. Цією публікацією ми спробуємо, в деякій мірі, виправити цю ситуацію.

      Аспекти розвитку різних видів туризму, в тому числі частково і нетрадиційних, досліджували вчені різних країн. У першу чергу, необхідно зазначити, що найбільша кількість публікацій відноситься до такого виду туризму, як сільський (зелений) туризм. Серед останніх публікацій тут виділяється навчальний посібник „Сільський туризм”, який вийшов із друку в 2006 році [163]. У цьому посібнику обґрунтовано теорію організації та функціонування сільського зеленого туризму в Україні. Крім того, розкрито основні поняття та розглянуто концепції розвитку цього виду туризму. Серед інших досліджень сільського зеленого туризму, необхідно відмітити спільну роботу Гетьмана В., Горішевського П., Васильєва В., та Зінько Ю.

      Про інші види нетрадиційного туризму є лише згадки у Ліманського А., Александрової А., Осипова Д., Вавілової О., Мальської М., Кияка В. Про нетрадиційні види туризму є згадки в деяких законах України [67] та в постановах обласних рад і адміністрацій.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.