У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Забезпечення конкурентоспроможності персоналу шляхом створення системи корпоративного навчання

     

      У наш час професійний розвиток персоналу набуває особливого значення й стає невід'ємною умовою успішного функціонування будь-якого підприємства. В умовах жорсткої конкуренції, у тому числі, й на ринку праці, розвиток системи корпоративного навчання визначає не лише успішність розвитку підприємства, але й саме його існування. Прискорений розвиток науково-технічного прогресу й швидке застарівання професійних знань і навичок є не єдиними чинниками, що визначають роль корпоративного навчання – воно дозволяє персоналу підприємства відповідати вимогам ринку, що постійно змінюються. Зрештою, корпоративне навчання стає запорукою конкурентоспроможності – як персоналу, так і всього підприємства в цілому.

      Корпоративне навчання – це процес цілеспрямованого формування в персоналу професійних знань, розвиток необхідних навичок і вмінь, які дозволяють підвищувати конкурентоспроможність персоналу та впливають на конкурентоспроможність підприємства в цілому.

      Сьогодні вже чітко визнана необхідність інвестування в розвиток персоналу, зокрема, у його навчання, підвищення професійних знань, кваліфікації персоналу. Багато прикладів вдалого використання результатів навчання персоналу демонструють західні компанії: доведено, що інвестиції в людський капітал забезпечують значно більшу результативність, ніж в інші, матеріальні чинники виробництва. Проте практичне впровадження та ефективне використання корпоративного навчання вітчизняними підприємствами здійснюється безсистемно, тому вони не дають відчутного результату, що знижує мотивацію до впровадження таких заходів як з боку керівництва, так і з боку самих працівників. Це відбувається з ряду причин: низька відповідальність роботодавців за рівень професіоналізму й кваліфікації працівників, небажання виділяти на це кошти;

      відсутність цілеспрямованої державної стратегії й політики у сфері професійної підготовки кадрів;

      відсутність єдиної системи професійних кваліфікацій і стандартів із професійної підготовки, відсутність інфраструктури щодо професійної підготовки кадрів на підприємствах; низька мотивація працівників до підвищення свого професійного рівня, відсутність ефективної системи стимулювання професійного розвитку; низька мотивація персоналу до корпоративного навчання.

      Вся работа доступна по < http://mydisser.com/ru/catalog/view/8376.html " target="_blank">ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.