У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Маржинальний дохід в системі рахунків бухгалтерського обліку: напрями дослідження

     

      В умовах ринкових відносин у сфері господарювання все більшого значення набуває управління прибутком як основним джерелом функціонування та розвитку підприємства. Обґрунтованість управлінських рішень обумовлюється достовірною оцінкою економічного ефекту від господарської діяльності на основі вивчення поведінки витрат і фінансових результатів, проте розрахунок лише показника прибутку ускладнює проведення дієвого оперативного аналізу для управління.

      Основним джерелом інформації для управління є облікова інформація, достовірність і оперативність якої про основні показники діяльності підприємства впливає на загальну ефективність господарської діяльності.

      Нерозвиненість наукових досліджень у сфері підвищення якості облікового забезпечення управління рівнем прибутковості діяльності за показниками маржинального доходу спричиняє ігнорування ролі бухгалтерського обліку в наданні інформації для управління. Модифіковані умови господарювання внаслідок економічної кризи зумовлюють необхідність дослідження можливостей відображення в системі бухгалтерського обліку показників маржинального доходу для проведення економічного аналізу.

      Недостатній рівень забезпеченості управлінського персоналу достовірною, своєчасною та деталізованою інформацією про фінансові результати діяльності спричиняє неможливість досягнення заданого рівня прибутковості. В умовах виходу з економічної кризи та необхідності інтеграції промислового комплексу України у світове виробництво актуальним є підвищення якості обліково-аналітичного забезпечення ефективного управління рівнем прибутковості промислових підприємств, а також його моделювання для реалізації ними конкретних цілей соціального або виробничого характеру.

      На сучасному етапі обліково-аналітичне забезпечення управління доходами та витратами як єдиний цілісний процес практично відсутнє на виробничих підприємствах. Це ускладнює підвищення конкурентоспроможності продукції виробничих підприємств України та вимагає підвищення ефективності управління рівнем маржинального доходу виробничих підприємств, що може бути забезпечене відповідною організацією бухгалтерського обліку та економічного аналізу для формування єдиного інформаційного середовища про доходи та витрати відповідно до потреб системи управління.

      Вся работа доступна по < http://mydisser.com/ru/catalog/view/8377.html " target="_blank">ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.