У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Класифікація маржинального доходу: напрями оптимізації для потреб бухгалтерського обліку та економічного аналізу

     

      Підприємницька діяльність в умовах виходу з економічної кризи передбачає підвищення відповідальності власників за раціональне управління майном, формування та ефективне використання фінансових ресурсів, у тому числі й прибутку як мети господарювання. На думку польського вченого Б. Міхерди (B. Micherda), прибуток є предметом інтересу власників капіталу, складає основу їх індивідуальних вигод (дивіденди) та розвитку суб’єкта господарювання. Широке використання бухгалтерського обліку в процесі управління ангажує прибуток до будови фінансових показників, які характеризують фінансову ситуацію [265, S. 125]. Аналогічним є підхід [269].

      Забезпечення підтримання прийнятного рівня рентабельності діяльності підприємства у довгостроковій перспективі, а також досягнення інших цілей, визначених стратегією його розвитку, відбувається за рахунок управління прибутком – сукупності фінансово-правових та організаційно-технічних заходів і прийомів прогнозування, планування й контролю витрат і доходів підприємства.

      Завданнями управління прибутком як результуючим показником, що безпосередньо залежить від зміни величини інших показників господарської діяльності суб’єкта господарювання – доходів і витрат діяльності – передбачають: 1) максимізацію добробуту власників; 2) зростання ринкової вартості підприємства; 3) підтримання конкурентоспроможності у довгостроковому періоді; 4) забезпечення ліквідності підприємства та його платоспроможності; 5) підтримання прийнятного рівня самофінансування суб’єкта господарювання; 6) підтримання інвестиційної привабливості підприємства.

      Подальша конкретизація завдань управління прибутком здійснюється на рівні функціонально-організаційних блоків моделі управління прибутком суб’єкта господарювання. Виконання окреслених завдань управління прибутком передбачає необхідність відповідного обліково-аналітичного забезпечення управлінських рішень, яке дозволить змоделювати рівень прибутковості діяльності, прорахувати різні його варіанти, досягнути заданого за такої необхідності та за потреби реалізації певних проектів.

      Вся работа доступна по < http://mydisser.com/ru/catalog/view/8377.html " target="_blank">ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.