У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Підготовка внутрішньої бухгалтерської звітності про маржинальні показники

     

      Підготовка своєчасної достовірної інформації з необхідним управлінському персоналу рівнем деталізації щодо показників витрат і доходів, управління якими здійснюється, обумовлена раціональністю організації процесу підготовки такої інформації. Прийняття рішень щодо здійснення придбання ресурсів, виробництва та продажу виготовленого продукту з урахуванням необхідного рівня прибутковості передусім базується на даних бухгалтерського обліку. Наявність адекватної запитам управління підприємством системи бухгалтерського обліку забезпечує можливість проведення якісної оцінки ефективності господарської діяльності, контролювати процес її виконання, здійснювати планові розрахунки з урахуванням набутого досвіду.

      Бухгалтерський облік є інформаційною базою для управління прибутковістю за результатами діяльності відповідних структурних підрозділів підприємства. Одним з факторів відсутності або неефективної господарської діяльності на рівні підприємств є відсутність інформації у керівництва щодо наслідків нераціонального придбання і використання ресурсів у процесі виробництва, необґрунтованого ціноутворення та політики збуту. Відповідно, активізація пошуків підвищення ефективності господарювання можлива за наявності достовірних даних про доходи та витрати за результатами господарської діяльності підприємства з метою управління рівнем прибутковості підприємства і досягнення конкретних цілей соціального та (або) виробничого характеру.

      Передбачена Законом України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” [79] самостійність вітчизняних підприємств у визначенні форми й порядку організації бухгалтерського обліку, зокрема внутрішньогосподарського (управлінського), передбачає залежно від цілей управління можливість вибору форми обліку, порядку і способу реєстрації, узагальнення й аналізу інформації, звітності та контролю господарських операцій.

      Практику інформаційного забезпечення управління підприємством відображає система внутрішньої бухгалтерської звітності, розробка форм якої залежить від рівнів управління, рівня необхідної деталізації інформації, її значимості та оперативності. Доцільно в частині внутрішньої бухгалтерської звітності про маржинальні показники основну увагу в такій звітності приділяти окремим структурним підрозділам, які забезпечують використання ресурсів на різних стадіях кругообороту капіталу.

      Вся работа доступна по < http://mydisser.com/ru/catalog/view/8377.html " target="_blank">ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.