У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз маржинального доходу та його інформаційне забезпечення

     

      Маржинальні величини, що використовуються в управлінні прибутковістю діяльності підприємства, передбачають досягнення певного рівня для забезпечення реалізації стратегічного розвитку шляхом виконання тактичних цілей.

      Використовувана система бухгалтерського обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції перешкоджає розвитку підприємства в умовах виходу з економічної кризи, оскільки відсутня можливість оцінки в повному обсязі рівня витрат за видами продукції. Відсутність, аналітичної інформації про собівартість продукції позбавляє керівництво можливості прийняття рішень щодо обсягів та асортименту продукції, політики ціноутворення з метою збільшення фінансових результатів діяльності.

      З сучасних умов сума витрат на виробництво та результати виконання планів за собівартістю можна визначити лише після завершення калькуляційного періоду, протягом якого унеможливлюється процес запобігання втратам, встановлення причин їх виникнення і вининних осіб. З метою уникнення таких ситуацій кардинально змінюються підходи до організації системи управління витратами. Лише достовірна та оперативна облікова інформація про всі виробничо-господарські процеси дозволить керівнику визначити ступінь ризику, пов’язаного з різким зниженням попиту на продукцію, що випускається підприємством, здійснити оперативний аналіз беззбитковості підприємства, обґрунтувати альтернативні рішення щодо діяльності підприємства. При цьому маржинальний дохід – один з показників, що є визначальним в оцінці можливості підприємства отримати необхідний фінансовий результат. Відсутність оперативних даних про рівень витрат у процесі формування собівартості окремих видів продукції призводить до недоотримання керівництвом інформації про вплив на собівартість таких чинників, як застосування нових технологій, використання нових видів сировини й матеріалів, зміни в організації управління та нормуванні праці, унеможливлює процес правильного формування управлінських рішень щодо регулювання виробничої діяльності та покращання її техніко-економічних показників.

      Використання відповідної інформації для вибору правильного варіанту розвитку підприємства дозволяє здійснити економічний аналіз рівня отриманого доходу та його співвіднесення з відповідними витратами. Інформація, що отримується з бухгалтерського обліку про доходи та змінні витрати із застосуванням розкритих у попередніх розділах методик та звітної облікової інформації, підлягає поетапному аналізу в певному порядку.

      Вся работа доступна по < http://mydisser.com/ru/catalog/view/8377.html " target="_blank">ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.