У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Вплив соціальних чинників на формування типів економічної поведінки

     

      Інституціональні умови відтворення економічної системи залежать від якості легітимних суспільних інституцій. Вони утворюють інституціональну систему, в якій реалізуються складні виробничі, економічні, соціальні, екологічні й побутові відносини всіх суб‘єктів суспільства. Важливу роль у функціонуванні ринкової інституціональної системи відіграють її поведінкові складові. Багато економістів розглядають поведінкові аспекти в економічному житті як суто суб‘єктивний чинник, проте наслідки поведінкових дій, що включаються до інституціональних перетворень, набувають об‘єктивного характеру та суттєво впливають на хід та наслідки економічних реформ.

      Саме тому особливості економічної поведінки господарюючих суб‘єктів викликають науковий інтерес багатьох дослідників, які намагаються оцінити глибину впливу цього феномену на економічну систему.

      На наш погляд, існуючі дослідження економічної поведінки аналізують цей феномен досить вузько: або розглядаючи окремі моделі поведінки, або відштовхуючись від одного з критеріїв (ступінь пристосування до інституціональних змін), тоді як цих критеріїв більше.

     Відштовхуючись від двох критеріїв: можливості отримання специфічної ренти та ступінь адаптації господарюючих суб‘єктів до ринкових реформ, можна розглянути різні параметри моделей економічної поведінки, при цьому певним чином їх класифікувати. Основна проблема такої класифікації полягає в тому, що самі критерії класифікації чітко відокремити не можна, оскільки вони перетинаються та створюють складні моделі з кількома критеріями.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.