У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Джерела формування фінансових ресурсів інтеграційних аграрних формувань

     

      Ринкові перетворення аграрної сфери сприяли розширенню контуру джерел формування та нарощенню обсягів фінансових ресурсів усіх економічних суб’єктів аграрної сфери, й інтеграційних аграрних формувань зокрема. Так, у контурі витоків накопичення й акумуляції фінансових ресурсів опинилися пайові внески засновників, платежі за цінними паперами різноманітних економічних суб’єктів, дивідендні виплати, товарний кредит, додаткові прибутки від здійснення фінансових і валютних оборудок, примножились можливості щодо міжнародних запозичень коштів, емісії власних облігацій, залучення активів страхових організацій та визискування різноманітних інноваційних фінансових технологій.

      Структура джерел фінансових ресурсів в інтеграційних аграрних формуваннях не істотно відрізняється від інших економічних суб’єктів аграрної сфери,і в них теж склалася тенденція збільшення частки залучених джерел формування фінансових ресурсів (табл. 4.1).

      Особливо це стосується банківських кредитів, частка яких зросла від 12,6 % у 2006 році до 21,6 % у 2009 році і знову трохи впала до 18,6 % у 2011 році та державної фінансової підтримки, частка якої збільшилась від 3,6 % у 2006 році до 9,1 % у 2011 р. Кредиторська заборгованість виявилась відчутною у контурі запозичених витоків. Частка кредиторської заборгованості за період з 2006 по 2011 рік зменшилася від 27,2 до 18,2 %.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.